Rachel Zegler nyilatkozott Az éhezők viadala előzményfilmről – mégis elkészülhet?!

MOZI HÍREK – Rachel Zegler szerint Az éhezők viadala előzményfilmjének megmentője lehetett a SAG-AFTRA és a Lionsgate közötti ideiglenes megállapodás.

 

 

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája végre talán megkapja a hőn áhított promóciós injekciót. Ugyanis Rachel Zegler végre úgy tárgyalhat a projektről, hogy nem sérti a színészek sztrájkjának feltételeit.

A Lionsgate Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája című filmje több mint 6 évtizeddel a fővonalbeli filmek eseményei előtt játszódik, és a fiatal Coriolanus Snow-t követi, aki megpróbálja helyreállítani családja tekintélyét, és sorsát Lucy Gray Baird sorsával fonódik össze.

Mivel az azonos című forrásanyag 2020-ban íródott, jóval a sorozat kezdeti népszerűségi hulláma után, sok rajongó nem tudja, miről szól az Énekesmadarak és kígyók balladája. Ezen az sem segített, hogy a film szereplői a folyamatban lévő SAG-AFTRA-sztrájk miatt nem promótálhatták a filmet.

A sztrájk és annak messzemenő hatásai, amelyek miatt a Screen Actors Guild a videójáték-ipart vette célkeresztbe, egyelőre nem hoztak megoldást. A szakszervezet és a Lionsgate stúdió közötti új ideiglenes megállapodás azonban végre lehetővé tette, hogy a mozi szereplői tárgyaljanak a filmről, a főszereplő Zegler vezetésével. Az Instagramon végre felfedte követőinek a film plakátját, Zeglar pedig egy több bekezdésből álló felirattal kísérte a képet, amely részben így szólt:

„Annyira hálás vagyok a @lionsgate-nek és a @sagaftra-nak, hogy a sztrájk alatt olyan keményen dolgoztak, hogy megállapodásra jussanak, lehetővé téve számunkra, hogy részt vegyünk a sajtóban és a filmünk promóciójában, amely november 17-én kerül a mozikba. a lionsgate erőfeszítései azt bizonyítják, hogy a stúdiók, kicsik és nagyok, képesek méltányosan kezelni a filmjeiket és azokat az embereket, akik olyan keményen dolgoznak, hogy elkészítsék őket.”

Zegler dicsérte a forgatáson eltöltött időt. Továbbá emlékeztette követőit, hogy még sok minden vár rájuk. „Ezt a filmet készíteni kétségkívül életem egyik legjobb élménye volt. alig várom, hogy még több kulisszák mögötti tartalmat osszunk meg veletek, a rajongókkal, akik nyolcmilliószor jobbá teszik az ilyen élményeket. Sok csodálatos barátom lett a stábból, valamint elismerés a stábunknak, amely tele van olyan emberekkel, akiket nagyon szeretek. (szóval figyeljétek ezt a helyet! még sok minden fog jönni)”. A közelgő promóció Zegler és mások részéről egy nagyon szükséges figyelemfelkeltő injekció a közelgő filmnek, mivel az Éhezők viadala előzményfilm a franchise-alacsony nyitószám felé tart.

Zegler mellett a Trónok harca sztárja, Peter Dinklage is csatlakozott az Éhezők viadala előzményfilmhez, Tom Blyth, Hunter Schafer, Jason Schwartzman, Josh Andrés Rivera és Viola Davis csodálatos tehetségei mellett.

Az a figyelem, amit mindezek a nagy nevek generálnak majd a filmnek a premier előtt, a pénztári kilátások szempontjából a bukás vagy a siker közötti különbséget jelentheti. Amit a Lionsgate valószínűleg figyelembe vett, amikor aláírta az ideiglenes megállapodást. Bár a sztrájk során már az egész filmsztrájk során aláírtak hasonló megállapodásokat, a Lionsgate és az Énekesmadarak és kígyók balladája a legkiemelkedőbb példa, és a megjelenéshez legközelebbi.

Annak ellenére, hogy a film sorsa javulhat, most, hogy a promóciós kampány komolyan elkezdődhet, egyesek szerint túl késő. Fenntartják, hogy a SAG-AFTRA sztrájk tönkretette az állítólagosan tervezett Éhezők viadala reneszánszát. Ez a film bejelentése körül látszott beindulni. Hogy az előzményfilm hogyan fog teljesíteni, és ez mit jelent a franchise jövőjére nézve, azt még nem tudjuk.

Forrás: Instagram

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu