Érdekes kapcsolatra mutathat rá az új Stranger Things-előzményregény?!

MOZI HÍREK – Hoppernek és Eddienek sosem volt közös jelenetet a Stranger Things 4. évadában. Ám az új előzménykötetből kiderült, hogy egy kritikus esemény során kapcsolatba kerültek egymással. (VIGYÁZAT, spoiler-veszély a 4. évad, illetve a Flight of Icarus vonatkozásában!)

 

 

A Stranger Things új előzménykötete összekötik Jim Hopper főnököt és Eddie Munsont. Annak ellenére, hogy a 4. évadban soha nem osztoztak együtt a képernyőn. Hopper természetesen az oroszországi Kamcsatkában ragadt a Netflix sorozat negyedik részének nagy epizódjában. Miután megküzdött a demogorgonokkal és a szovjet bajtársakkal, Hopper Joyce, Murray és Yuri segítségével megszökött. A 4. évad végére visszatért Hawkinsba. Eddie azonban addigra már meghalt, miután feláldozta magát a csoportért.

Az idővonal miatt Eddie-nek soha nem volt lehetősége kapcsolatba lépni Hopperrel.

Talán utaltak rá, hogy ismerték egymást, tekintve, hogy Hawkins egy kisváros volt, és volt egy ugratás, hogy Eddie apja nem volt idegen a helyi rendfenntartó erőknél.

Ennek ellenére kiderült, hogy Hopper valóban jelen volt Eddie életének egy kritikus pillanatában. Ezt a Flight of Icarus előzményregény bizonyít. A történet 1984 tavaszán játszódik. Vagyis, az események a Stranger Things 2. évada előtt történnek, amikor Hopper még rendőrfőnökként volt jelen.

 

Hopper és Eddie egy kulcsfontosságú Stranger Things-esemény során lépett kapcsolatba

 

A Flight of Icarusból új részletek derülnek ki arról, hogy mi történt Eddie Munson apjával a Stranger Thingsben. Néhány eldobott említéstől eltekintve Hopper az, aki kapcsolatba lép Eddie-vel. Miután egy balul sikerült rablás után bezárják. Eddie apja, Al meggyőzi őt, hogy raboljon ki egy drogbárót. Kiderül, hogy a férfi a bűnöző társa. Eddie belekeveredik az átverésbe, aminek következtében leég a háza, és egy zsarut lelőnek. A többi társ, köztük Al is, elmenekül, így Eddie-nek kell felelnie a kialakult helyzetért. Szerencsére Hopper tudja, hogy nem Eddie a felelős a balhéért.

Hopper arra utal, hogy tudja, hogy Al a felelős mindenért, és megengedi Eddie-nek, hogy telefonáljon, amíg a börtönben van.

Végül óvadék ellenében szabadul. Hopper néhányszor beugrik, hogy frissítse az ügyet és Al hollétét. Ám ami még fontosabb, hogy eltereli a figyelmet Eddie-ről. Eddie még azt is megemlíti, hogy „Hopper főnök végül is elég jó munkát végzett a pletykák elfojtásában”, válaszul Eddie-re és az apja által okozott zűrzavarral való bármilyen kapcsolatra. A többiekkel ellentétben Hawkinsban Hopper soha nem tűnik olyannak, aki azonnal elutasítja Eddie-t Al hírneve miatt.

 

Hogyan befolyásolhatja Hopper és Eddie múltja az 5. évadot?

 

Miután Eddie bátran feláldozta magát a Stranger Things 4. évadában, az igazságot a haláláról titokban kellett tartani. Még a nagybátyja, Wayne előtt is. Dustin megpróbálta bizonyítani, hogy Eddie hősként halt meg, ezt az érzést nem osztották meg a Hawkins többi tagjával. A Chrissy halálához fűződő kapcsolata és a sátánista pletykák miatt Eddie a város szemében gonosztevő volt. Bár ez távol állt az igazságtól, a barátai csak annyit tehettek volna, hogy megváltoztassák ezt a véleményt.

Hopper lehet azonban az a személy, aki képes megváltoztatni ezt a megítélést a Stranger Things 5. évadában.

Mivel Hopper a múltban a jót látta Eddie-ben, és mivel lehetősége van megtudni az igazságot a fiatalember Vecnával való kapcsolatáról, Hopper képes lehet mindenkit meggyőzni arról, hogy Eddie mindig is hős volt, nem pedig gonosztevő. Miután visszatér Hawkinsba, kétségtelenül hatósági személyként tér vissza. Ez azt jelenti, hogy lehetősége van arra, hogy helyre tegye a dolgokat Eddie-vel kapcsolatban. Bár a teljes igazságot nem fogja tudni megosztani, de ugyanúgy megvédheti Eddie-t, ahogyan 1984-ben tette.

Forrás: Fandom.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu