Mass Effect 4: új előzetest kapott a játék, de több a kérdés, mint a válasz… [VIDEO]

A játékközösséget lázba hozta a BioWare, amikor a 2023-as N7-nap alkalmából egy rejtélyes új teaserrel jelentkezett a Mass Effect 4-hez.

 

 

A 2023-as N7 nap megünneplése alkalmából a hivatalos Mass Effect YouTube-csatorna egy rejtélyes új, be nem sorolt videót tett közzé. A rövid, 5 másodperces videó az „N7 Day 2023 EPSILON” címet viseli, és olyan spekulációkat indított el, hogy a közelgő Mass Effect 4-hez kapcsolódik.

A BioWare 2012 óta minden év november 7-én ünnepli az úgynevezett N7 napot – az N7 jelentése a trilógia főhőse, Shepard parancsnok által viselt páncélból ered.

Az N a különleges erőket jelenti, míg a 7 Shepard rendfokozatát jelképezi. Ez a legmagasabb a Szövetség hadseregében. A nem hivatalos emléknapot a hatalmas Mass Effect-franchise megünneplésére használják. A BioWare általában egy online poszttal jelzi az alkalmat, amely reflektál a sorozatra. Háláját fejezi ki az elkötelezett rajongói bázisnak, új árucikkeket mutat be, és érdekes és interaktív eseményekre irányítja a rajongókat.

Idén a BioWare és az EA folytatta az N7 hagyományát egy új blogbejegyzés létrehozásával. Ebben bejelentették a BioWare Gear Store új elemeit, valamint a Humble Bundle-lal és a Dark Horse-szal való partnerséget. Érdekes módon a poszt során több szóba is sok egyes és nulla volt beleszórva. Amikor az összeset beletették egy bináris fordítóprogramba, az eredmény az „Epsilon” szó lett. Ha az EA weboldalának URL-címének végére az „Epsilon” szót illesztjük, egy rejtélyes Mass Effect 4 teaser-t találunk. A rövid videóban dübörgő léptek hallatszanak, miközben egy baljós, sötét alakot látunk sétálni egy raktárnak tűnő helyen.

Nem ez az egyetlen alkalom, amikor a BioWare az N7 napon egy teasert árult el a következő Mass Effect játékról. 2022-ben egy 25 másodperces klipet tettek közzé a Twitteren, amiben egy Mass Relay rekonstrukciójának tűnt. A Mass Relays a protheai mérnöki munka megkoronázása volt, mivel szinte azonnali tömegközlekedésre használták az űrhajók számára az egész galaxisban.

Amikor azonban Shepard parancsnok a Mass Effect 3 végén beindította a Crucible-t, a Mass Relays súlyos károkat szenvedett, és használhatatlanná vált.

Sok játékos izgatottan várja a Mass Effect 4 megjelenését. Sokan remélik, hogy újra találkozhatnak az eredeti trilógia néhány szeretett karakterével. Egyes rajongók még Shepard parancsnok visszatérésének lehetőségét is találgatják. A játék tényleges megjelenéséig a BioWare nagyszerű munkát végez, hogy folyamatosan növelje a rajongók várakozását azzal, hogy fokozatosan különös teasereket ad ki a következő Mass Effect-játékról.

Forrás: EA, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu