Az MCU új Fantasztikus Négyes-filmjében A Mandalóri sztárja játszhatja az egyik főszerepet?!

MOZI HÍREK – Az MCU Fantasztikus Négyes-filmben a hírek szerint Pedro Pascal lesz Reed Richards. Vagyis A Mandalóri (The Mandalorian) színésze Mister Fantastic szerepét kapja.

 

 

A Marvel szuperhős-családja talán megtalálta Reed Richardsot. Ugyanis Pedro Pascal, a The Last of Us és A Mandalóri (The Mandalorian) sztárja a hírek szerint szerepet kapott a Marvel Moziverzumban játszódó Fantasztikus Négyes-filmben. Amióta a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot, és a Fantasztikus Négyes és az X-Men filmes jogai visszakerültek a Marvel stúdióhoz. Azóta széles körben vártak egy új filmet a Marvel első csapatáról.

A Fantasztikus Négyes-film idén 2025 májusára kitűzött megjelenési dátumával felgyorsult a gyártás előkészítése, beleértve a szereposztás keresését is.

A mai napon felröppentek a hírek Pedro Pascal körül, aki Reed Richards szerepét kapja az MCU Fantasztikus Négyes filmjében. DanielRPK számolt be először arról, hogy felajánlották neki a szerepet. Aztán a SlashFilm jelentette, hogy forrásai megerősítették, hogy Pascal hivatalosan is aláírta a szerződést Mister Fantastic szerepére. Végül a Deadline jelentette, hogy „az üzlet még messze nincs kész”. Ám a szakma megerősítette, hogy Pascal tárgyalásokat folytat a Marvel Studios-szal a Fantasztikus Négyes szereplőgárdájához való csatlakozásról. A Deadline továbbá megjegyezte, hogy „az időbeosztáson még dolgoznak”. Azonban úgy tűnik, hogy a színész és a stúdió meg fog állapodni. A Marvel Studios egyelőre nem kommentálta a híreket.

 

Kikkel játszhat majd együtt A Mandalóri főhőse?!

 

Ha a Marvel Studios véglegesíti a megállapodást Pascallal Reed Richards szerepére, akkor valószínű, hogy a többi színészt is lekötötték. Vagy legalábbis folyamatban vannak a tárgyalások. Így az MCU Fantasztikus Négyes szereplőgárdájának négy főszereplője még 2023 vége előtt kiderülhet. Mivel Hollywood december utolsó két hetére szinte teljesen leáll, a bejelentés valamikor a következő hónapban érkezhet.

Ami azt illeti, hogy kik csatlakozhatnak még Pascalhoz a Marvel Fantasztikus Négyes rebootjában, már a SAG-AFTRA sztrájk júliusi kezdete előtt is számos színész és színésznő pletykált.

A nyár folyamán azt pletykálták, hogy a Mission Impossible Vanessa Kirbyjét szemelték ki Sue Storm szerepére, míg a Stranger Thingsből ismert Joseph Quinnt Johnny Storm szerepére.

Ami Ben Grimmet, azaz The Thinget illeti, nem voltak jelentős pletykák. Habár azt mondták, hogy a Marvel kifejezetten egy zsidó színészt keres.

Azt még nem tudni, hogy Pascal hivatalosan is aláírja-e a szerződést a Marvel Fantasztikus Négyes-filmjéhez. Valószínűleg az időbeosztáson múlik majd. Mivel Pascal többek között a Gladiátor 2-höz és a The Last of Us 2. évadjához is csatlakozott, a következő évekre igencsak zsúfolt menetrendje van. Remélhetőleg a Marvel és Pascal meg tudják oldani a dolgot, és az MCU-nak meglesz az első hivatalos szereplője a Fantasztikus Négyeshez.

Forrás: DanielRPK, SlashFilm, Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu