Kiszivároghatott, mikorra várható a Persona 6 megjelenése?!

Egy ismert Atlus-szivárogtató elárulta a Persona 6 megjelenési ablakát, valamint egy frissítést a The Phantom X és Asa Persona spin-offjairól, többek között.

 

 

A Persona 6 2025-ös megjelenési ablakot céloz meg az Atlus egyik ismert kiszivárogtatója szerint. Állítása egyezik egy másik iparági bennfentes szeptember eleji jelentésével. Utóbbi szintén arról írt, hogy a játék megjelenési tervei 2025-re tolódtak.

Az Atlus még 2021 júliusában erősítette meg, hogy a következő fővonalbeli Persona játékon dolgozik. És bár a stúdió azóta gyakorlatilag semmilyen más információval nem szolgált a projektről, a játékról számos kiszivárogtatás jelent meg az interneten a következő két évben.

Sok ilyen pletyka arra utalt, hogy a Persona 6 2024 végére tervezi a megjelenést, az első ezzel ellentétes hírek pedig 2023 közepén bukkantak fel.

 

A Persona 6 állítólag 2025-ben jelenik meg, de a megjelenés időpontja továbbra is bizonytalan

 

Most egy újabb ilyen állítás érkezett Midoritól. Ő az egyik legtermékenyebb Atlus-szivárogtató az interneten. Midori az X-en, korábban Twitteren, MbKKssTBhz5 online azonosító alatt nemrég azt nyilatkozta, hogy a Persona 6 2025-ben fog megjelenni. Ez a kis nem hivatalos betekintés a projektbe jól illeszkedik a bennfentes június végi frissítéséhez. Ebben azt állította, hogy a Persona 6 bejelentésére 2024-ben kerül sor. Midori legutóbbi kiszivárogtatása szerint azonban az Atlus még nem döntött a játék pontos megjelenési időpontjáról.

A Persona 6 mellett a bennfentes a Persona 5: The Phantom X – vagyis, Persona 5X: Phantom of the Night – mobil spin-offra is reflektált, és elmondta, hogy a játék továbbra is 2024-es megjelenést céloz meg.

Ugyanez a helyzet a pletykák szerint az „Asa” kódnevű, party-alapú Persona játékkal is. Legalábbis ugyanezen forrás szerint. Ami az Atlus más projektjeit illeti, Midori elmondta, hogy a Metaphor JRPG szintén továbbra is 2024-ben kerül piacra. Összhangban az eredeti megjelenési ablakkal, amelyet a 2023. júniusi Xbox Games Showcase-en jelentettek be.

 

Egy másik Shin Megami Tensei játék is a hírek szerint készülőben van

 

Végül a bennfentes megismételte, hogy az Atlusnál már egy másik Shin Megami Tensei játék is készül. Ha ezt az állítást elfogadjuk, és a megfogalmazást figyelembe vesszük, akkor hihető, hogy a titokzatos projekt nem a Persona franchise része lesz. Utóbbit manapság különálló dologként kezelik, annak ellenére, hogy technikailag egy SMT spin-off sorozat. De hogy ez a pletykált cím az SMT 6 vagy valami teljesen más, az nem világos. A rajongók még mindig arra várnak, hogy az Atlus portolja az SMT 5-öt a Switch határain kívülre.

Ez a be nem jelentett projekt látszólag nem csupán a 2021-es RPG egy újabb változata, különösen, hogy Midori már szeptemberben utalt a játékra, amikor úgy jellemezte, hogy „kapcsolódik” az ötödik számozott SMT bejegyzéshez.

Ami a következő fővonalbeli Persona játékot illeti, az egyik legfontosabb információ, ami még mindig hiányzik, a célplatformokra vonatkozik. Számos közelmúltbeli Atlus-cím, mint a Soul Hackers 2, a Persona 3 Reload és a Persona 5 Tactica vagy már az első napon több platformon is megjelent, vagy a közeljövőben fog megjelenni. Ám voltak arra utaló jelek, hogy a Persona 6 PlayStation 5 exkluzívként fog debütálni.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu