Jason Momoa titokzatos jövője a DC Univerzumban – Vajon Aquaman vagy Lobo lesz-e? [VIDEO]

MOZI HÍREK – Jason Momoa, a DC Moziverzum egyik legnépszerűbb alakja, új fejezet előtt áll. Az Aquaman és az elveszett királyság után a kérdés adódik: Momoa elhagyja-e a víz alatti hőst, és új karakterként tér vissza? Legutóbbi nyilatkozataiban sejtelmes célzásokat tett jövőbeli szerepére.

 

A DC Moziverzum jelenlegi alakja hamarosan véget ér, az Aquaman és az elveszett királyság lesz az utolsó darabja ennek a franchise-nak, amely már nem fejlődik tovább. Ez az alkotás még megmentheti a sorozat hírnevét, ha sikeres lesz. Számos információ látott napvilágot arról, hogy Jason Momoa búcsút int Aquamannak, de még marad a DC Univerzumban, valószínűleg Lobó szerepében. A színész nemrégiben sejtetett valamit egy interjúban ezzel kapcsolatban.

Momoa a The Tonight Show egyik vendégeként tűnt fel, ahol Jimmy Fallon kérdezte az Aquaman folytatásáról. Fallon érdeklődött, hogy lesz-e a sorozatnak harmadik része. Momoa így felelt: „Ez valamiféle véget jelent, igen, a DC Univerzum vége számomra. De… Azt hiszem… Korábban is volt már ilyen, hogy a nézők kedveltek valamit… De igen… Lesz helyem a DC-nél továbbra is.” Fallon tovább faggatta Momoát, de ő csak annyit mondott: „Szeretnek engem.” Úgy tűnik, hogy Momoa marad a DC Univerzumban, de Az elveszett királyság valószínűleg az utolsó alkalom lesz számára, hogy Aquamanként tűnik fel.

Információkat kaptunk egy megbízható forrástól, hogy James Gunn és csapata sok régi színésszel szakított a reboot kapcsán, de Momoát megtartják, csak nem Aquamanként, hanem a Lobo karakterében. Ez összecseng azzal, amit korábban hivatalosan is hallottunk, miszerint Momoa még az év elején tárgyalt Gunn-nal és Peter Safrannel, a DC Studios vezetőivel a jövőjéről. Momoa a következőket nyilatkozta: „Mindig Aquaman maradok. Senki nem vehet el tőlem semmit. Lehetnek más karakterek is. Más szerepeket is el tudok játszani. Vicces, vad és sármos karaktereket is.” A nagy kérdés most az, hogy mikor jelentik be hivatalosan Momoa átalakulását Lobóvá. Valószínűleg az Aquaman és az elveszett királyság bemutatója után derül ki. A film Magyarországon december 21-én kerül a mozikba.

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu