Ígéretes új csapatban dolgozhat a Fortnite egyik vezető fejlesztője?!

Egy céges weboldal frissítéséből kiderül, hogy az Epic Games korábbi igazgatója, Donald Mustard egy új projekten dolgozhat néhány igencsak nagy névvel…

 

 

Az AGBO, a Bosszúállók: Végjáték rendezői, Anthony és Joe Russo által alapított produkciós cég hivatalos honlapja nemrég új partnerként hozzáadta a Fortnite korábbi kreatívját és az Epic Games igazgatóját, Donald Mustardot. Mustard, aki a Fortnite számos legjobb crossover eseményének élére állt, mostanra visszavonult az Epictől. Potenciálisan valami teljesen új dolgon dolgozik a Russo testvérekkel.

Minden idők egyik legkelendőbb játéka, a Fortnite egy online multiplayer battle royale játék, amely az építőmechanikája, a karakterskinek és a táncos emotikonok miatt népszerű.

Donald Mustard eredetileg a rajongók által kedvelt játék társalkotója volt még 2017-ben. Nemrég vonult vissza az Epic Gamesnél 15 éve betöltött pozíciójából. Nem nyilatkozott nyilvánosan jövőbeli törekvéseiről. Ám az AGBO weboldalán található új bejegyzése arra utal, hogy a Russo testvérekkel közösen egy új projektet készíthetnek.

A hivatalos AGBO About oldalon megjelent frissítés szerint a visszavonult Fortnite ötletgazda Donald Mustard mostantól a Russo testvérek produkciós cégének „partnere”. Sem Mustard, sem az AGBO nem tett hivatalos nyilatkozatot a partnerség bejelentéséről. Ám Mustard közvetlenül Russóék alatt szerepel a cég weboldalán az AGBO Team members oldalon. Mustard leírása a weboldalon megjegyzi, hogy korábban az Epic Gamesnél dolgozott. Vezető szerepet töltött be a Fortnite néhány legnagyobb játékbeli eseményének rendezésében. Nevezetesen a többek között Marshmello, Travis Scott és Ariana Grande által előadott élő koncertek rendezésében.

A Russo testvérek korábban már megosztották érdeklődésüket a videójáték-ipar iránt, megjegyezve annak szoros kapcsolatát a film- és szórakoztatóiparral, és a Donald Mustarddal való partnerség az AGBO jövőbeli terveinek lehetséges jele.

 

Min dolgozhatnak a Fortnite-alkotó Donald Mustard és a Russo testvérek?

 

Még 2022 februárjában Joe Russo kijelentette, hogy az AGBO középpontjában a videójáték-gyártó cégekkel való partnerségek állnak. Véletlenül – vagy talán nem is annyira véletlenül – Russo társ-házigazdája azon a februári beszélgetésen Donald Mustard volt. A beszélgetés témája a szórakoztatóipar jövője volt.

Így a Fortnite alkotójának a közelmúltban történt felvétele a gyártó cég hivatalos partnereként azt sugallhatja, hogy az AGBO a jövőben a játékfejlesztés területén is tevékenykedik.

A két entitás már korábban is együttműködött a játékban. A Marvel Thanosa 2021-ben csatlakozott a Fortnite-hoz, miután Russóék beszélgettek Mustarddal a közös munkáról. Mustard és Russoék 2018-ban találkoztak először. Az együttműködések fokozatos növekedése, most pedig a hivatalos partnerség egy olyan team-up, amelyre a videójáték-rajongóknak érdemes lesz odafigyelniük.

A film és a játékvilág az évek során számos nagyszabású együttműködésre tett szert. Leggyakrabban szeretett videójáték-franchise-ok filmadaptációinak formájában. A Sonic the Hedgehog-filmek és a The Super Mario Bros. Movie csak néhány a film- és játékstúdiók közötti számos crossover közül. Most, hogy a korábbi Fortnite-játékrendező két népszerű Marvel-filmrendezővel áll össze, az érdeklődő rajongóknak érdemes lesz figyelemmel követniük a jövőbeli projektjeikről szóló frissítéseket.

Forrás: AGBO

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu