Milyen NEM lesz a következő James Bond?! Barbara Broccoli elárulta!

MOZI HÍREK – James Bond következő fejezete új külsőt és friss tehetségeket ígér. Ám Barbara Broccoli producer hangsúlyozta, hogy a következő 007-es egy irányba biztos, hogy nem mozdul el.

 

 

A következő James Bond-film rajongói izgatottan várják az új 007-es leleplezését, aki továbbviszi a legendás köpenyt. A franchise utódjával kapcsolatos találgatások már javában zajlanak. Egy dolog azonban biztos: a következő 007-es nem lesz ismerős arc a Bond-történeti múltból.

A következő James Bond leleplezése globálisan izgalmassá vált, mióta Daniel Craig búcsút intett az ikonikus 007-es szerepének a 2021-es Nincs idő meghalni (No Time to Die) című blockbusterben.

Miközben a rajongók izgatottan várják, hogy ki lesz a következő színész, aki megörökölheti a 007-es „gyilkolási engedélyét”, a szeretett franchise producere, Barbara Broccoli biztosította a rajongókat, hogy a következő Bond egy friss arc lesz. Kizárva ezzel a korábban megformált karakterek újraalkotásának a lehetőségét. Különösen azokét, akik azóta eltávoztak a halandók birodalmából.

Broccoli határozottan ellenzi, hogy mesterséges intelligenciát használjanak a színészek posztumusz visszahozására. A legendás James Bond-színészek, például a néhai Roger Moore és Sean Connery emlékezetes alakításainak megismétlésére. Hangsúlyozva a franchise-hoz való jelentős hozzájárulásukat, megjegyzi, hogy ezeknek a színészeknek a digitális feltámasztása új szerepekben tiszteletlen lenne az örökségükkel szemben.

A Yahoo Entertainmentnek nyilatkozva azt mondta: „Úgy gondolom, hogy ezek a színészek olyan hatalmas mértékben járultak hozzá a filmekhez, hogy nem szeretnék tiszteletlenül viselkedni velük szemben azzal, hogy olyan dolgokat játszanak, amelyeket nem ők alkottak.”

Ahogy az várható volt, Broccoli továbbra is szűkszavúan nyilatkozik az ikonikus James Bond-szerep lehetséges fáklyavivőiről. Olyan spekulatív jelöltek vannak a levegőben, mint Aaron Taylor-Johnson, Tom Hardy és Regé-Jean Page. Ám hivatalos frissítésről nem adtak hírt. Broccoli finoman utal arra, hogy a következő James Bond nem egy kipróbálatlan újonc lesz a vásznon. Hangsúlyozta a tapasztalat fontosságát az ikonikus szerepben. „Teljesen nyitottak vagyunk arra, hogy egy nem sztárt is castingoljunk” – jegyzi meg Broccoli. „De a színészet egy nagyon speciális szakma, és ha valakinek egy filmet kell cipelnie, és a fizikumot tekintve a követelmények széles skálájával kell rendelkeznie, az nem olyan lesz, aki még sosem csinálta ezt korábban. Eléggé felelőtlenség lenne ezt megtenni. De természetesen nyitottak lennénk egy nem sztárra is.”

Ami az AI-t illeti, nem Broccoli az egyetlen, aki úgy véli, hogy a technológia használata elhunyt előadók visszahozására tiszteletlenség. Az AI posztumusz színészek visszahozására való felhasználásáról szóló vita túlmutat a Bond-univerzumon. Etikai vitákat és különböző véleményeket vált ki a szórakoztatóiparban.

Ez az ellentmondásos gyakorlat párhuzamos területeken vegyes reakciókat váltott ki, rávilágítva a technológiai képességek és a művészi integritás egyensúlyának kihívására.

Míg egyes színészek, mint Donald Glover, elfogadják a mesterséges intelligenciát, mások nem. A nemrégiben lezajlott SAG-AFTRA sztrájkban a mesterséges intelligenciával kapcsolatos aggályok is hangsúlyosan szerepeltek, és olyan színészek, mint Nicolas Cage, „embertelenségként” ítélték el a használatát. Cage (aki szerepelt a The Flashben) kritizálta, hogy a filmben a mesterséges intelligenciát arra használták, hogy a korábbi szupermenek, George Reeves és Christopher Reeve posztumusz cameóját beépítsék a filmbe. Szerencsére James Bondot megkímélik ettől a bánásmódtól.

Forrás: Yahoo Entertainment

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu