Red Dead Redemption 3: kiderült, melyik karakter visszatértével nem érdemes számolnunk…

Roger Clark, az RDR2-ben Arthur Morgant alakító színész ugyanakkor úgy véli, hogy a Red Dead Redemption 3 előbb-utóbb elkészül.

 

 

Miután a hét elején nagy sikerrel debütált az első hivatalos GTA VI trailer, a rajongók kedvencét, Morgant alakító népszerű színészt az X-en (korábban Twitter) megkérdezték a Rockstar 2018-as Red Dead Redemption 2 esetleges folytatásáról. A színészt amellett, hogy a franchise új részével kapcsolatban kérdezték, arról is megkérdezték, hogy mit gondol a főszereplőről egy esetleges folytatáson belül. „Tudom, hogy együtt dolgoztál a Rockstarral, és vannak titkok, amiket meg kell tartani, de szerinted van valami az RDR III-ról, a banda alapításáról vagy Arthur lesz a főszereplő vagy mellékszereplő?” – kérdezte Clarkot egy rajongó az X-en.

Bár nincs megerősítés a Red Dead Redemption 3 készüléséről vagy bármi másról, Clark elég biztos benne, hogy a Rockstar „egy napon” kiadja a folytatást.

Válaszában a színész hozzátette, hogy a rajongóknak ne számítsanak Arthur Morgan bevonására, mivel szerinte az ő történetét már elmesélték.

„Biztos vagyok benne, hogy egy nap látni fogjuk az RDR3-at” – írta Clark az X-en. „Hogy ez mikor lesz – fogalmam sincs. Arthur részvételére se számítsatok. Az ő történetét már elmesélték, úgy érzem.”

A Red Dead Redemption 2 sikere és az elődök népszerűsége miatt valószínűnek tűnik, hogy a Rockstar és a kiadó Take-Two valamikor kiad egy folytatást. Tekintettel azonban a játékok jelenlegi hosszú fejlesztési ciklusaira – még inkább a Rockstaréra – ne várjuk ezt egyhamar. Csak viszonyításképpen: az RDR 2010-ben jelent meg. A folytatás pedig 2018-ban következett. Emellett a GTA V (minden idők egyik legsikeresebb szórakoztatóipari terméke, és az eddigi második legjobban fogyó videójáték) még 2013-ban jelent meg. A Rockstar pedig nem tervezi a folytatás – a GTA VI – megjelenését 2025 előtt…

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu