[TGA 2023] Remake készül az indie-klasszikus Brothers: A Tale of Two Sons-ból!

A 2013-as egyedülálló indie kalandjáték, a Brothers: A Tale of Two Sons meglepetésszerű remake-et kap, amely 2024-re jelenik meg modern konzolokon.

 

 

Már készül a Brothers: A Tale of Two Sons feldolgozása modern konzolokra! A korábban pletykált remake végre megerősítést nyert. Josef Fares és a Starbreeze Studios érzelmes narratív-kalandjátéka 2013-ban sok dicséretet kapott egyedülálló felépítéséért. A játék, amiben a játékos egy kontrollerrel két karaktert irányított, egy frissítő mechanikát hozott. Sokakat lenyűgözött, amikor megjelent. A játék utat nyitott olyan hasonló témájú játékok előtt is, mint az A Way Out és az It Takes Two.

A játék nem csak az egyedi vezérlési séma miatt keltett feltűnést. Egyesek azt mondanák, hogy a Brothers: A Tale of Two Sons története az egyik legjobbnak tekinthető az indie szcénában. A fejlesztők által megalkotott lebilincselő mese tökéletesen kihasználta a kettős vezérlési mechanikát.

Nem csak ez, hanem még a megfejtendő rejtvények is tapintatosan bekerültek a történetbe, miközben továbbra is kihasználták a két analóg bot előnyeit, hogy egy kihívásokkal teli, de megnyerő címet alkossanak, amelyet sok rajongó imádott.

A The Game Awards 2023 során Josef Fares bejelentette, hogy a Brothers: A Tale of Two Sons remake 2024. február 28-án jelenik meg PS5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re. Az Avantgarden fejlesztő vette át a projekt irányítását. Míg az 505 Games lesz a kiadó. Fares megemlítette, hogy a játék a 2013-as klasszikus hű újramesélése lesz. Azonban az Unreal Engine 5-öt használják. Az is kiderült, hogy a klasszikus egyjátékos játékon kívül a rajongók helyi hálózaton keresztül élvezheti a címet. Ez azt jelenti, hogy két külön játékos egyedül irányíthatja a testvéreket, ami egy újabb érdekes pörgetést biztosít az eredetihez képest.

A Brothers: A Tale of Two Sons Remake talán nem az első a 2023-as The Game Awards során sok meglepetéssel és pletykával kapcsolatos bejelentésben, de határozottan felkeltette a játékközösség figyelmét.

Az utalás bőven elég volt ahhoz, hogy a cím sok rajongóját elcsábítsa. Ám az 505 Games-nek és az Avantgardennek magas lécet kell megugraniuk az eredetivel szemben támasztott elvárások miatt.

Nem erősítették meg, hogy ez a bejelentés összefügg-e Josef Fares 2022-es tweetével, miszerint bepillantást nyerhet a következő meccsébe. De úgy tűnik, sok rajongó pozitívan fogadta a hírt. A Brothers: A Tale of Two Sons sok játékos szívét megragadta már akkoriban. Ez a remake úgy lesz beállítva, hogy a teljes élményt megismertesse a modern játékosokkal. Ugyanakkor a megrögzött rajongóknak is ad majd okot az újrajátszásra.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu