Ez lehet Ridley Scott következő filmje a Napóleon és a Gladiátor 2 után?!

MOZI HÍREK – A legendás filmrendező, Ridley Scott következő filmjét megerősítették, a megosztó Napóleon-életrajzi film és a készülő Gladiátor 2. után.

 

 

Ridley Scott leszerződött a BOMB című akcióthriller rendezésére a közelgő Gladiátor 2. című eposzának forgatása közepette. Scott, aki olyan klasszikusok mögött áll, mint a Szárnyas fejvadász (Blade Runner), az Alien és az Amerikai gengszter, az egyik legelismertebb filmes. A 86 éves rendező jelenleg nem mutatja a lassulás jeleit. A Napóleon című epikus történelmi drámája közelmúltbeli bemutatója után a rendező a Gladiátor 2-re koncentrál. Utóbbi forgatása nemrég indult újra, miután a WGA és a SAG-AFTRA sztrájkjai véget értek.

A Deadline szerint a 20th Century Studios, amely a Star Wars és az Avatar franchise-ok mögött is áll, sikeresen túllicitált 10 másik nagy stúdiót és streaming-szolgáltatót, köztük az Apple-t, a Netflixet, a Sonyt és a Warner Bros-t, hogy megvásárolja Kevin McMullin novellájának, a BOMB-nak a filmadaptációjának jogait.

Az üzletben, amelynek értéke állítólag körülbelül hét számjegyű volt, Scott produkciós cége, a Scott Free is részt vesz. A 20th Century Studios mellett producerként is aláírt, a thrillert pedig maga Scott fogja megrendezni.

 

Minden, amit a Ridley Scott-rendezte BOMB-ról tudunk

 

Az utóbbi években Scott elkötelezettséget mutatott a történelmi eposzok készítése iránt. Hiszen legutóbbi néhány munkája is ebben a műfajban készült. Köztük A világ összes pénze (All the Money in the World), A Gucci-ház (House of Gucci) és a Napóleon. Most, hogy a hírek szerint a 86 éves legenda leszerződött a BOMB rendezésére, úgy tűnik, ismét az akcióthrillerek világába ugrik. Ugyanis a film a leírások szerint nagyon hasonlít Sidney Lumet 1975-ös Kánikulai délután (Dog Day Afternoon) című életrajzi krimijére. Valamint Jan de Bont Speed című izgalmas akciófilmjére. Scott legutóbbi próbálkozása ebben a filmstílusban a hírhedt kritikai kudarcot hozó A jogász (The Counselor) volt.

A BOMB egy túsztárgyaló körül forog, akinek egy olyan férfival kell megbirkóznia, aki az esküvője előtti éjszakán a Piccadilly Circus egyik építkezésén leparkol egy második világháborús, még fel nem robbant bomba közelében.

A férfi által kifejezetten kért tárgyaló szembetalálja magát valakivel a múltjából. Egy feszült éjszakai szellemi sakkjátszmában vesz részt, miközben megpróbálja megakadályozni, hogy a bomba felrobbanjon. Az akcióthriller McMullin második nagy filmes vállalkozása lesz. Korábban már társíróként és rendezőként közreműködött az A24 2019-es Low Tide című drámájában.

Ridley Scott új filmjéről, a BOMB-ról szóló hírek szerint a film „franchise-potenciállal” bírhat. Valószínűleg egy fiatal színész kapja a főszerepet. Bár egy új Scott-akcióthrillerről szóló hír nagyszerű hír lenne a legendás rendező rajongóinak, egyelőre nincs megjelenési dátum a láthatáron. Ugyanis a film még a fejlesztési fázisban van. Scott jelenleg inkább a Gladiátor 2. befejezésére koncentrál, amely jövőre kerül a mozikba.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu