A Silent Hill 2 remake fejlesztői összefogtak az egyik legnagyobb TV-s horror-franchise készítőivel!

A Silent Hill 2 remake stúdiója, a Bloober Team a The Walking Dead készítőivel, a Skybounddal dolgozik egy új horrorjátékon, a Project R-en.

 

 

A Bloober Team, a The Medium és a készülő Silent Hill 2 remake mögött álló termékeny horrorstúdió a The Walking Dead franchise alkotóiként leginkább ismert Skybound Entertainmenttel szövetkezett egy új licencelt projektben.

A projektről egyelőre nem sok mindent árultak el. Már azon kívül, hogy a kódneve egyszerűen „R”. Viszont azt már tudjuk, hogy a Skybound egyik IP-jén fog alapulni. A nyilvánvaló következtetés az, hogy a Bloober Team egy új The Walking Dead játékon dolgozik. Ám ez bármi lehet az Outcast természetfeletti horror képregénysorozattól kezdve a Witch Doctor című sötét fantasy dráma képregényig.

„Ez a projekt egy újabb lépés a second-party stratégiánkban, ahol külső partnerekkel dolgozunk együtt, hogy a horror know-how-t biztosítsuk” – mondta Piotr Babieno, a Bloober Team vezérigazgatója a sajtóközleményben.

„Ezek olyan címek, amelyek nem csak anyagi hasznot hivatottak hozni nekünk, hanem a következő lépéseket jelentik a 2027 végére kitűzött stratégiánk megvalósításában. Régóta ismerjük barátainkat a Skyboundtól, és biztos vagyok benne, hogy ez egy sikeres együttműködés lesz”.

A Bloober Team eddigi legjelentősebb projektjéről, a Silent Hill 2 remake-ről mostanáig keveset hallottunk. Márciusban Babieno azt mondta, hogy a játék „technikailag készen áll”. Azonban még mindig nincs teljesen kész, majd nemrég a stúdió azt mondta, hogy „zökkenőmentesen halad”. Valamint azt, hogy várják a Konami további szavait. Lényegében úgy hangzik, mintha Bloober azt mondaná, hogy a labda a Konami térfelén van a trailerek, megjelenési dátum stb. tekintetében.

A Project R eközben valamikor 2025-ben fog megjelenni.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu