Az Xbox Series X-hűtő után itt az Xbox Series S-kenyérpirító!

Az Xbox One során elindult mémeket akkor még nem vette komolyan a Microsoft, de azóta rákaptak a témára.

 

Akkoriban ugyanis olyan mém volt, miszerint az Xbox One (ami lényegében a generáció legelején lábon lőtte magát, amikor kötelezően meg kellett venni mellé a második generációs Kinect kamerát, ami 100 dollárral/euróval feljebb srófolta a készülék árát) úgy néz ki mint egy videómagnó. Akkoriban a redmondiak nem nagyon vették komolyan, de a jelenlegi konzolgeneráció esetében már rájátszanak az internet reakcióira.

Régebben talán mi is írtunk arról, hogy az Xbox Series X-et a közönség konkrétan egy hűtőnek nézte a látványa miatt. Erre a Microsoft piacra dobott egy ugyanúgy kinéző hűtőt (mini formátumban is, és arról biztosan írtunk). Az Xbox Series S eddig kimaradt a pixisből, de a kisebb, kurrens generációs Xbox (amit a Microsoft beismerten az alapmodellnek tekint, miközben az Xbox Series X-et félgenerációs frissítésnek hívja…) sem úszta meg: megjelent az Xbox Series S-kenyérpirító…

Az amerikai Walmart üzletlánc ugyanis értékesíteni kezdte a terméket, ami hat szinten képes megpirítani a kenyeret, automatikusan kikapcsol, az összegyűlt morzsákat egy kis, kivehető tálcán szedi össze, LED kijelzőn számol vissza, hogy mennyi ideig fut a programja, és mindezek mellett egy Xbox logót is képes a kenyerünkbe pirítani. A termékjellemzés pedig tele van Xboxos utalásokkal (Achievement Unlocked, így kezdődik), úgyhogy a Microsoftnál a kreatívosok biztosan kiélték magukat.

Mindebben az a poén, hogy nem annyira feltűnő a kenyérpirító. Ránézésre egy laikus nem mondaná meg, hogy videojáték tematikájú termék áll ott a pulton. És talán épp ebben rejlik majd a sikere, ugyanis a linkre bökve az Out of stock felirat várt minket a szállítás alatt, így a 40 dolláros (kb. 16 ezer forintos) kenyérpirítóra lesz még igény (a Walmart szerint több mint ezret adtak el belőle egyetlen nap alatt…).

Amúgy tényleg kifejezetten poénos az Xbox-kenyérpirító…

Forrás: PCGamer

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu