Epic Games Store: bejelentették a január 18-i ingyenes játékot, de van rossz hír is…

Az Epic Games Store január 18-i ingyenes játékára fény derült, azonban a felhasználók problémákat jelentettek a január 11-i ingyenes játék igénylésével kapcsolatban…

 

 

Az Epic Games Store január 18. és január 25. közötti ingyenes játéka a Love című platformer. Ám az EGS-felhasználóknak problémáik vannak az aktuális ingyenes játék igénylésével. Most, hogy a digitális áruház ingyenes „Mystery Games”-akciója véget ért, az EGS-felhasználók előre értesítést kaptak arról, hogy milyen ingyenes játékokra számíthatnak egyik hétről a másikra.

A múlt héten az Epic Games Store felhasználóit figyelmeztették, hogy a január 11. és január 18. közötti időszakban az EGS ingyenes játéka a Sail Forth lesz.

Ennek ellenére a Sail Forth e cikk írásakor még nem elérhető az Epic Games Store felhasználói számára. Úgy tűnik, hogy a digitális áruházzal kapcsolatos valamilyen hiba miatt. Az EGS hivatalos Twitter-fiókja nemrég arról tweetelt, hogy a Sail Forth az ingyenes játék. Úgy tűnik, továbbra is ez a szándék. Ám ha valaki az áruház oldalára navigál, akkor vásárlásra szólítja fel helyette.

Egyelőre nem tudni, mennyi időbe telik, amíg az Epic Games Store megoldja a Sail Forth-tal kapcsolatos problémákat. A múltban előfordult már, hogy egy bejelentett EGS ingyenes játékot kicseréltek valami másra. Nem világos, hogy a Sail Forth esetében is ez fog-e történni. Mindenesetre a felhasználók most már biztosan tudják, hogy január 18-án – hacsak nem merül fel más, előre nem látható probléma – vár rájuk a Love.

A szivárogtató billbil-kun a múlt héten szivárogtatta ki a Love-ot, mint az áruház január 18-i ingyenes játékát. Billbil-kun emellett pontosan kiszivárogtatott különböző játékokat is, amelyeket az EGS ingyenes rejtélyes játék akciója során adtak ki.

Mondanom sem kell, hogy az Epic Games Store felhasználói, akik jó előre szeretnének tudni az ingyenes játékokról, a továbbiakban érdemes lesz nagy figyelmet fordítaniuk billbil-kun jelentéseire.

Remélhetőleg a Sail Forth-tal kapcsolatos problémák inkább előbb, mint utóbb megoldódnak, így az EGS felhasználói a január 11. és január 18. közötti héten igényt tarthatnak az ingyenes játékra. Addig is pedig január 18. és január 25. között kipróbálhatják a Love című indie platformert.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu