Meglepetésjáték érkezik pár napon belül az Xbox Game Pass-ra!

Az F1 23 január 18-án érkezik az EA Playre, ami azt jelenti, hogy a Xbox Game Pass Ultimate és a PC Game Pass előfizetők is élvezhetik a népszerű címet!

 

 

Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy sok olyan játékos van, aki már nagyon várja, hogy bizonyos címek megérkezzenek az Xbox Game Pass-ra. A Microsoft által oly nagyra tartott előfizetéses szolgáltatásra. Ezúttal az egyik legnépszerűbb, tavaly megjelent címről lesz szó. Egészen pontosan az F1 23-ról beszélünk. A Codemasters legújabb Forma-1-es világbajnoki részéről. Nos, az Xbox szolgáltatásra már csak pár napot kell várnunk.

Az Xbox News felhívta a figyelmet arra, hogy a január nagy hónap az EA Play tagok számára. Éppen ezért néhány órával ezelőtt arról számoltak be, hogy az F1 23 január 18-án landol az Electronic Arts szolgáltatásán. Ez azt jelenti, hogy az Xbox Game Pass Ultimate tagok hozzáférhetnek az autóversenyzős játékhoz. Ugyanakkor, ha minden igaz, a PC Game Pass előfizetők is élvezhetik majd a játékot.

 

 

TESZT – Az F1 23 nem csak egy újabb éves frissítés a Formula-1 hivatalos játékából, hanem egy igazi kaland, amely bevisz minket a versenyzők életébe és lelkivilágába.

 

 

Egyébként arról is beszámoltak, hogy a Super Mega Baseball 4 már elérhető az EA Play-en. Így jelenleg az említett Game Pass verziókon is játszható. Egy csomó jutalomjátékot is bejelentettek különböző játékokhoz, többek között a Battlefield 2042, az EA Sports FC 24, a WRC, a Madden NFL 24 és az NHL 24. Látogass el a hivatalos weboldalra, ha szeretnéd megnézni a teljes EA Play katalógust.

Ami az F1 23-at illeti, a tavalyi megjelenéskor mi is írtunk róla. BadSector kollégát igencsak meggyőzte a játék. (Kritikánkat lásd ezen a linken.)

Forrás: Xbox.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu