S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl: végre megtudtuk, mikor jön ki a játék!

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl mindenkit meglepett azzal, hogy bejelentette a végleges megjelenési dátumot. A mutáns akció-lövöldözős játékra már nem kell sokat várni!

 

 

Az ukrajnai háború által befolyásolt fejlesztés után a GSC Game World végre elmondhatja, hogy a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl szeptember 5-én jelenik meg.

Kétségtelen, hogy a GSC Game World az iparág egyik legmozgalmasabb fejlődését élte át, amit valaha láttunk. Ez nem a S.T.A.L.K.E.R. 2 készítése során történt személyi változásoknak köszönhető. Hanem az ukrán háború szomorú következményeinek. Mivel a fejlesztő Kijev városában székel, az ott dolgozókat fizikailag és érzelmileg is érintette a konfliktus. Ám úgy tűnik, hogy a csapat nem húzta be a féket, amikor a folytatás elkészítéséről volt szó. Ennek eredményeképpen a stúdió most meglepő módon végleges megjelenési dátumot jelent be.

Azt eddig is tudtuk, hogy a mutáns akció-lövöldözős élmény valamikor a következő hónapokban fog megjelenni, de most már konkrét dátumot is bejelölhetünk a naptárban.

 

 

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

 

 

Ahogy már említettük, a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl szeptember 5-től lesz elérhető PC-re és Xbox Series konzolokra. Valamint Xbox Game Passra is, első napos címként.

A közösség már jó ideje várta a híreket ezzel a játékkal kapcsolatban. Sokan féltették az élmény jövőjét a 2022-ben kezdődött ukrán háború után. Szerencsére úgy néz ki, hogy a GSC Game World beváltja az ígéretét. Ha minden igaz, egy megdöbbentő és kihívásokkal teli kalandot ígérnek. Elvégre a játék egy csernobili elzárt zónában játszódik, ahol a túlélés kihívást jelent…

Bár a megjelenésig még több hónap van hátra, a GSC Game World máris adott egy játszható részletet az élményből a sajtó több képviselőjének. Akinek volt lehetősége fél órára elutazni Csernobil ezen változatába, általában igencsak elégedettek voltak az élménnyel. A többség szerint ez egyike azoknak a címeknek, amelyek megérdemelnek egy esélyt a felhasználóktól.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu