A Horizon Forbidden West PC-s kiadása végre hivatalos megjelenési dátumot kapott!

A PC-s kiadást szeptember végén jelentették be, a Horizon Forbidden West rajongóinak nagy örömére.

 

 

Végre hivatalos PC-s megjelenési dátumot kapott a Horizon Forbidden West: Complete Edition! A nagy sikerű, harmadik személyű akciójáték márciusban érkezik majd a személyi számítógépeinkre.

A Nixxes Software online közösségi szakértője, Julian Huijbregts egy új PlayStation Blog-bejegyzésben elárulta, hogy a Horizon Forbidden West: Complete Edition március 21-én érkezik PC-re.

A PC-s verzió néhány jellemzője közé tartozik az ultraszéles felbontások támogatása. Ez egészen pontosan a 21:9, 32:9 és 48:9 ultraszéles felbontások támogatását jelenti. Valamint a kompatibilitás a hárommonitoros PC-s játékállomásokkal.

A Horizon Forbidden West PC-s verziója az egér- és billentyűzet-támogatás mellett a kontrollerek széles körű támogatásával is rendelkezik majd. A DualSense kontrollert használók olyan dolgokat tehetnek, mint például, hogy a felhasználók az adaptív ravaszoknak köszönhetően érezhetik az íj húrjának feszességét. A kontroller haptikus visszajelzése lehetővé teszi majd a játékosok számára, hogy érezzék az ütéseket a harcok során. A Steam Input támogatás is megerősítést nyert. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a játékvezérlőjüket újratérképezzék és a saját preferenciáikhoz igazítsák.

PC-s követelményeket egyelőre nem jelentettek be. Ám az Nvidia korábban megerősítette, hogy a Horizon Forbidden West támogatni fogja a DLSS 3-at. Így az RTX 40 sorozatú grafikus kártyával rendelkező PC-s játékosok magasabb FPS-t érhetnek el a játékban. Az új blogbejegyzésből azonban az is kiderült, hogy a Horizon Forbidden West támogatni fogja az Intel XeSS és az AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) szuper-mintavételi technológiáit is. Habár Huijbregts nem pontosította, hogy a Forbidden West melyik FSR-generációt támogatja majd.

Mi mindenesetre lelkesen várjuk 2022 egyik legjobb PS-játékának PC-s érkezését…

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu