Zendaya ismét fremen lázadó lesz a homoksivataban: készül a Dűne sorozat harmadik epizódja!

MOZI HÍREK – „Denis meghívására mindig igennel válaszolok” – Zendaya kész újra belépni a Dűne világába a sorozat harmadik részében.

 

Nemsokára a nagyközönség elé kerül a ‘Dűne: Második rész’, ahol Zendaya ismét megjelenik Chani karakterében. Bár az első részben Zendaya szerepe még nem volt jelentős (hiszen az Arrakis-on a víz is ritka kincs), a következő részben neki ígérik nagyobb szerepvállalást. A rendezői székben ismét Denis Villeneuve foglal helyet, aki tervezi Frank Herbert ‘A Dűne messiása’ című művének filmre vitelét, de ehhez időre van szüksége, mivel két rész után egy kis szünetet tervez, hogy más projekteken dolgozhasson (bár a forgatókönyv már majdnem kész).

Egy trilógia befejezése így valószínűnek tűnik, különösen, mivel a ‘Dűne: Második rész’ iránt nagy az érdeklődés, amit jól mutat, hogy az amerikai mozihálózatok egyikének weboldala/applikációja összeomlott a jegyelővétel kezdetekor a nagy érdeklődés miatt. A színészek nemrégiben részt vettek egy Fandango által szervezett csoportos interjún, ahol Zendayának felvetették a kérdést, hogy visszatérne-e egy harmadik Dűne-film kedvéért.

„Visszatérnék? Mármint… Természetesen! Ha Denis felkér egy filmjébe, arra mindig igent fogok mondani. Alig várom, hogy megtudjam, mi történik tovább. Elkezdtem olvasni ‘A Dűne messiását’, de aztán rádöbbentem, hogy ‘Ó, még csak az első részt forgatjuk, jobb ha arra összpontosítok!” – jegyezte meg a színésznő, utalva arra, hogy a regény nem egyszerű olvasmány. Sok történés van benne, és a projekt nem is lehetne jobb kezekben, mint Denisében, aki igazán rajong ezért a világért és gondoskodik róla.

Nagyon várom, hogy láthassam a [harmadik részt]. Szinte tűkön ülve várom. De meg kell várnom, amíg Denis készen áll rá. Ő a tökéletességre törekszik minden szempontból, és nem szereti megosztani a munkáját, amíg az nem tökéletesen ki van dolgozva. Tehát tiszteletben tartom ezt, és várok, amíg ő készen nem áll.”

A ‘Dűne: Második rész’ 2024. február 29-én érkezik a magyar mozikba.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu