Egy titokzatos sebesült nő érkezése forgatja fel a Delaney család életét az Apples Never Fall sorozatban [VIDEO]

MOZI HÍREK – „Apples Never Fall”: Annette Bening és Sam Neill főszereplésével érkezik az év egyik legvártabb drámasorozata, kizárólag a SkyShowtime-on. Az izgalmas történet, mely egy titokzatos eltűnés körül bonyolódik, a népszerű Liane Moriarty regényén alapul. A sorozat a Delaney család életén keresztül kalauzolja a nézőket a szeretet, a hűség és a családi titkok ösvényein.

 

Az idén debütáló ‘Apples Never Fall’ sorozat a New York Times bestseller listáján szereplő Liane Moriarty regényéből készült. A történet középpontjában a látszólag tökéletes Delaney család áll, akiknek élete egy titokzatos esemény következtében vesz új irányt. A főszereplők, Stan (Sam Neill) és Joy (Annette Bening) egykori teniszedzők, akik sikeres karrierjük után döntenek úgy, hogy visszavonulnak és élvezik az életüket négy felnőtt gyermekük (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles) társaságában. A fordulat akkor következik be, amikor egy sebesült fiatal nő kopogtat az ajtójukon, ezzel új dimenziót hozva a család életébe. Joy eltűnése még tovább bonyolítja a helyzetet, és a gyerekeknek szembe kell nézniük szüleik házasságának és a család sötét titkainak mélyére ásni.

A sorozat írója és vezető producere, Melanie Marnich, az Apples Never Fall kapcsán elmondta, hogy a történet a való életből merített inspirációval és fantáziadús elemekkel keveredik, miközben mély emberi érzelmeket és konfliktusokat tár fel. Marnich kiemelte a Delaney család összetettségét, intelligenciáját és sebezhetőségét, amelyek arra ösztönözték, hogy ezt a könyvet adaptálja. A sorozat a családi kapcsolatok, a hosszú házasság kihívásai és az önmegvalósítás témáit járja körül, miközben fokozatosan lehántja a dolgozó anya és feleség idealizált képét.

David Heyman, a sorozat másik vezető producere, Moriarty regényét a szerző legjobbjának nevezte, és büszkeségét fejezte ki, hogy részt vehet a mű képernyőre adaptálásában. Hangsúlyozta a történet sokszínű és összetett karaktereit, valamint azt a módot, ahogyan a családtagok felszín alatti titkai fokozatosan kerülnek napvilágra. Heyman szerint a sorozat néhol vicces, máskor megható és mindig magával ragadó lesz, amely a színészgárda, köztük Annette Bening és Sam Neill kiváló alakításainak köszönhetően valósághűen mutatja be a regény világát.

Forrás: SkyShowtime sajtóanyag

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu