The Last of Us: a Reszkessetek, betörők! színésznője is csatlakozhat a 2. évad szereplőihez?!

MOZI HÍREK – A The Last of Us 2. évadának szereplőgárdája a pletykák szerint egy Emmy-díjas karakterszínészt szemelt ki Pedro Pascal és Bella Ramsey mellé.

 

 

Úgy néz ki, a The Last of Us 2. évadának szereplői, Pedro Pascal és Bella Ramsey talán az iparági legendával, Catherine O’Harával osztozhatnak a képernyőn!

A The Last of Us poszt-apokaliptikus és poszt-pandémiás világa megragadta az amerikai közönséget. A tévésorozat fontosabb lehet, mint azt a rajongók gondolnák. Hiszen az első olyan videójáték-adaptáció lett, amelyet a főbb Emmy-kategóriákban jelöltek. Végül 8 győzelmet, valamint 24 jelölést gyűjtött be. Pascalt és Ramsey-t sztárszereplésükért jelölték, Nick Offerman és Storm Reid pedig vendégszereplésükért nyertek.

Egy friss pletyka szerint azonban O’Hara, egy másik kitüntetett tévésztár is csatlakozik a The Last of Us 2. évadának lenyűgöző szereplőgárdájához.

Daniel Richtman, a népszerű internetes firkász azt állítja, hogy az Emmy-díjas Schitt’s Creek színész ajánlatot kapott egy Gail nevű visszatérő karakter eljátszására. Ő legalább három epizódban fog feltűnni. A szerepről egyelőre még keveset tudni, de máris keringenek a rajongói elméletek. Az egyik Twitter-felhasználó így kommentálta: „Abigail, Gail… Abby anyukája?” Eközben többen mások felvetették, hogy ő lehet a Seraphite próféta a játék 2020-as folytatásából, a The Last of Us Part II-ből.

O’Hara elképesztő életrajzában egyébként olyan ikonikus címek szerepelnek, mint a Beetlejuice vagy a Reszkessetek, betörők! Minden bizonnyal bármilyen szerepet el tud látni, ami az útjába kerül.

A The Last of Us 2. évadáról szintén keveset tudni, de valószínűleg a játék eseményeit követi majd, mivel a sorozat társszerzője a videójáték írója és a Naughty Dog játékfejlesztő részlegének elnöke, Neil Druckmann.

A játék második részének története öt évvel az első játék eseményei után kezdődik. Joel és Ellie pedig a békés túlélők kommunájába érkezik Wyomingban. Pascal és Ramsey is újra főszerepet kap. Anélkül, hogy túl sokat spoilereznénk, a játék nagyrészt Ellie-t követi egy veszélyes küldetésen, amelyet a bosszúvágy táplál…

Jelenleg nincs hivatalos megjelenési dátuma a The Last of Us 2. évadának, de Mazin megerősítette, hogy a forgatás idén február 12-én kezdődik.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu