Törölhetik a Robert Pattinson-féle Batman 2-őt?! James Gunn reagált a pletykákra!

MOZI HÍREK – A Batman 2 pletykái elszabadultak, de a DCU vezetője, James Gunn végre regált egy „összeesküvés-elméletre” a Robert Pattinson-film folytatásával kapcsolatban…

 

 

A Batman 2-ről egy az interneten keringő pletyka miatt sokan azt hitték, hogy törölték a filmet. Ám a DCU főnöke, James Gunn szerint az állítás alaptalannak tűnik.

A 2022-es Batman hatalmas sikere után a Warner Bros. nem sokáig váratott magára, hogy bejelentse, Reeves és Robert Pattinson ismét összeállnak, hogy együtt vigyék tovább a franchise-t.

Az elmúlt hetekben azonban olyan pletykák és elméletek jelentek meg a közösségi médiában, amelyek szerint a folytatást törölhetik Gunn és Peter Safran DC Univerzum megújításának terve miatt. Úgy tűnik azonban, hogy Gunn eloszlatta a ezeket a pletykákat, és határozott választ adott az égető kérdésre.

A Galaxis őrzői rendezője hivatalos Threads-fiókján válaszolt egy rajongó kérdésére a készülő projektről. Megjegyezte, hogy A Batman 2 még mindig készül. Az egyik felhasználó megkérdezte: „Hé James, néhányan azt az összeesküvés-elméletet terjesztik, hogy lemondtad A Batman II-t, de meg kell kérdeznem, igaz ez?”. Gunn egy szemforgató emojival válaszolt: „Nem”. A nemrég bejelentett DCU-főnök nem fogta vissza magát a DC-projektekkel kapcsolatos pletykák tisztázásában. Folyamatosan rövid, de ígéretes frissítéseket ad a címek és karakterek jövőjéről. A filmes nem árult el egyéb részleteket A Batman 2 kapcsán. Ez megerősítheti, hogy Reeves még mindig próbálja kitalálni a történetet.

 

Hol tart most a Batman 2 fejlesztése?

 

Néhány színész, aki a folytatásban újra szerepelni fog, már megerősítette, hogy még nem látta a film forgatókönyvét. Az Entertainment Tonightnak adott interjújában az Oscar-jelölt Jeffrey Wright megjegyezte, hogy a média talán többet tud a kulisszák mögött zajló eseményekről, mint ő maga. Bár a rajongók már kissé türelmetlenül várják, hogy megtudják, mi lesz a filmben, nem meglepő, hogy Reeves időt szán egy olyan történet megvarrására, amely megváltoztathatja a DC-filmek arculatát.

A Batman 2 lehet az egyetlen megerősített cím a DC „Elseworlds” brandingjében: Gunn már elmondta, hogy a címke csak 2025-ben indul, vagyis a Joker 2 nem része az „Elseworlds” brandingnek.

Mióta Gunn és Safran átvette a DC stúdió irányítását, arra koncentráltak, hogy megtartsák, ami működik. Reeves Batman-filmje is része ennek a sikeres felállásnak. Még akkor is, ha nem a DCU része lesz. Az első rész kasszasiker volt, a kritikusok és a nézők egyaránt szerették. Ez bizonyítja, hogy a Batman továbbra is virágzó és időtálló képregényadaptáció, akár videójátékokon, akár filmeken keresztül mutatják be. Minden filmrendező úgy döntött, hogy a saját egyedi stílusában meséli el a köpenyes keresztes lovag történetét. A rajongók mindig vitatkoznak arról, hogy melyik rendező ragadta meg tökéletesen az ikonikus képregényhős minden lényegét. Reeves kiváló munkát végzett egy akcióelemekkel tarkított neo-noir történet elmesélésében. A rajongók imádták az első filmet, és szeretnének még többet látni ebből a világból. Izgalmas lesz látni, hogy Reeves milyen történetet követ majd, és hogy ezúttal egy érettebb változatát mutatja-e meg Pattinson Batmanjének.

Forrás: Threads, ET

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu