Íme, ezek a Nintendo Switch-exkluzív játékok várhatóak 2024-ben!

A Nintendo reflektorfénybe helyezett öt nagy, közelgő Nintendo Switch-játékot, amelyek még jó eséllyel mind 2024-ben jelennek majd meg.

 

 

A Nintendo legutóbbi pénzügyi jelentése rávilágít a legnagyobb közelgő Switch-exkluzív játékokra. Ezeket 2024-re és azon túlra jelentettek be. A Nintendo Switch 2017-es megjelenése óta a vállalat gondoskodott arról, hogy folyamatosan jelenjenek meg játékok az otthoni konzol/handheld hibrid eszközre. Ezek a játékok a vadonatúj címektől kezdve a klasszikus Nintendo játékok remake-jén és remasterén át egészen a Wii U továbbfejlesztett portjaiig terjedtek.

Állandó pletykák szerint a Nintendo arra készül, hogy maga mögött hagyja a Switchet, és az utódkonzolra koncentrál, bármilyen formában is legyen az.

A Switch 2 hivatalos részletei továbbra is hiányosak. Ám úgy tűnik, hogy a Nintendo befejezi az eredeti konzolra való összpontosítást. Ennek legújabb jele a vállalat legutóbbi pénzügyi jelentése, amely kiemel néhány közelgő Switch-játékot.

A Nintendo által kiemelt közelgő Switch-exkluzív játékok közé tartozik a február 16-án megjelenő Mario vs. Donkey Kong és a Princess Peach: Showtime, amely jelenleg március 22-re van időzítve. A Nintendo emellett bejelentette a 2024 nyarára tervezett Luigi’s Mansion 2 HD-t, a Paper Mario: The Thousand-Year Door-t egy meghatározatlan, 2024-es időpontra, valamint a Metroid Prime 4-et, amelynek még mindig nincs megjelenési időablak.

 

Közelgő Nintendo Switch-játékok:

  • Mario vs. Donkey Kong – február 16.
  • Princess Peach: Showtime – március 22.
  • Luigi’s Mansion 2 HD – 2024 nyara
  • Paper Mario: The Thousand-Year Door – 2024
  • Metroid Prime 4 – TBA

 

A Luigi’s Mansion 2 HD és a Paper Mario: The Thousand-Year Door remake-nek még mindig nincs megjelenési dátuma. A rajongók arra számítanak, hogy a közeljövőben valamikor sor kerül egy Nintendo Direct bemutatóra. A Nintendo Direct eseményeket hagyományosan februárban tartják. Logikus lenne, ha a Nintendo azért rendezné meg az eseményt, hogy a rajongóknak tájékoztatást adjon a készülő játékokról.

Természetesen sokan kíváncsiak arra is, hogy a Nintendo mikor mutatja be a Switch 2 konzolt. Lehetséges, hogy ha a pletykált 2024. februári Nintendo Directre sor kerül, akkor a Nintendo azt használja fel a Switch 2 konzol leleplezésére. Ám a valószínűbb forgatókönyv az, hogy a rendszert valamilyen dedikált bemutató esemény részeként leplezik le. Bármi is legyen a helyzet, úgy tűnik, hogy a Switch lassan maga mögött hagyja a dicsőségének napjait. A Nintendo a jövőbe tekint. Ennek ellenére még mindig van néhány jelentős exkluzív játék, amelyek még nem jelentek meg a Switch-re. Így a rajongóknak bőven lesz mire várniuk az elkövetkező hónapokban.

Forrás: Nintendo Life

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu