Final Fantasy 7 hírek: a Rebirth új demót kap és a folytatásáról is megtudhattunk ezt-azt!

A Square Enix megerősítette, hogy a Final Fantasy 7 Rebirth kap egy második demót a játék február 29-i megjelenése előtt. A remake-trilógia 3. részében pedig visszatér egy szeretett elem..

 

 

A február 6-i State of Play adást követően a Square Enix kijelentette, hogy a Final Fantasy 7 Rebirth kap egy második demót napokkal a játék teljes megjelenése előtt. A vállalat azt is elmondta, hogy a rajongóknak, akik szeretnék maguk is kipróbálni a második demót, előbb az elsőt kell teljesíteniük.

A február 6-i State of Play bemutatott néhányat a Final Fantasy 7 Rebirth-be érkező funkciók közül, például a party-szinteket, a visszatérő minijátékokat, például a Chocobo Racinget, és egy kis ízelítőt arról, hogy milyen nagy a játék világa.

Az adás végén Tetsuya Nomura kreatív igazgató megerősítette, hogy a Rebirth demója még aznap megjelent.

A február 6-i demó azonban nem az egyetlen lesz a játékhoz. A közösségi médiában Naoki Hamaguchi, a játék igazgatója emlékeztette azokat a játékosokat, akik lemaradtak a február 6-i State of Play-ről, hogy a Final Fantasy 7 Rebirth második demója február 21-én fog megjelenni a jelenlegi demó ingyenes frissítéseként. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy átéljék a hírhedt „Nibelheim flashback”-et, amely öt évvel a játék előtt játszódik.

Hamaguchi azonban elmondta, hogy a Nibelheim flashback befejezése szükséges lesz ahhoz, hogy a játékosok elindíthassák a második demót.

A fejlesztő azt is kijelentette, hogy a második demóban nem lehet majd előrehaladást átvinni. Ám a játékosok a Junon terület egy sűrített változatába jutnak el. A harc, a minijátékok és a történet elemei között még nem tudni, hogy mit fog tartalmazni ez a Junon demó.

 

Jönnek a léghajók a Final Fantasy 7 remake-trilógia utolsó részében?!

 

A Final Fantasy 7 Remake-saga egyelőre név nélküli harmadik részében visszatér az eredeti játék egyik legnépszerűbb eleme. Nem más, mint a léghajózás Cid megbízható hajójával, a Highwinddel. A Rebirth még ebben a hónapban végre megjelenik, és ott folytatja Cloud Strife és társai történetét, ahol a 2020-as Final Fantasy 7 Remake abbahagyta. A Square Enix megerősítette, hogy ez a két játék egy trilógia része, és a harmadik és egyben utolsó rész a hírek szerint már készülőben van.

A léghajók gyakran visszatérő szereplői a Final Fantasy-sorozatnak, és a Final Fantasy 7 a toposz egyik legkedvesebb emléke maradt a franchise-ban.

A csapat tagja, Cid Highwind által épített Highwindet először az AVALANCHE csapat veszi birtokba, amikor Tifa és Barret a Shinra fogságába esik. Az ezt követő mentőakciót követően a Highwind a bolygó gyors bejárására szolgál. Az eredeti FF7-ben a Highwind lehetővé teszi a játékosok számára, hogy visszautazzanak a játék világtérképén. Sőt, még a rettegett Ultimate Weapon főnök ellen is használható.

Néhány sasszemű rajongó azt állítja, hogy kiszúrták a Highwindet a Final Fantasy 7 Rebirth egyik trailerében, de lehet, hogy csak a következő részben lesz lehetőségük a játékosoknak arra, hogy maguk irányítsák a legendás léghajót.

Az FF7 Rebirth kreatív igazgatója, Tetsuya Nomura nemrég a Famitsuval beszélgetett. (A Twitter-felhasználó, aitaikimochi fordításában.) Megvitatták, milyen kihívásokkal jár az FF7 világának modern hardveren való életre keltése. Az egyik téma, amiről beszélt, az volt, hogy az FF7 Rebirth világtérképének mérete és minősége megnehezítheti a léghajós utazás megvalósítását a következő részben.

Az biztos, hogy az FF7 Rebirthben Cloud és szövetségesei a Midgar határain kívüli nagyobb világban fognak utazni. Az e havi PlayStation State of Play livestream-en nemrégiben bemutatott trailer bemutatta, hogyan fedezik majd fel a játékosok a bolygó számos különböző régióját.

Az FF7 Rebirth korai előzetesei megjegyezték, hogy a játék mennyivel nagyobb, mint elődje, és ez a játék hatalmas fájlméretében is megmutatkozik.

A Rebirthben lesz mit látni és csinálni. Ám úgy tűnik, hogy a játékosok csak a sorozat következő és egyben utolsó fejezetében repülhetnek majd léghajóval a bolygó körül. Ennek van is értelme. Hiszen a Highwindet az eredeti játékban csak a Forgotten Capitalba tett végzetes utazásuk után mutatták be a parti közlekedési eszközeként. Ez az, ami az FF7 Rebirth végpontjaként szolgál. A rajongóknak meg kell várniuk, hogy a sorozat folytatásában hogyan valósul meg a léghajós utazás…

Source: X (1, 2)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu