Nyitott világú kampánnyal fog rendelkezni az Öbölháborús Call of Duty?

A Call of Duty Black Ops: Gulf War tehát a pletykák szerint tovább fogja vinni azt a koncepciót, amit a Call of Duty: Modern Warfare III tavaly már felvázolt a nyílt világú küldetésekkel (Open World Missions).

 

Tom Henderson, egy ismertebb bennfentes, a saját weboldalán, az Insider Gamingen írt arról, hogy a Far Cryhoz hasonló módon fog a 2024-es Call of Duty rendelkezni egy nyílt világú kampánnyal. Ez azt jelenti hogy az előző Call of Duty részekből semmilyen assetet sem fognak átemelni a fejlesztők. Ez optimistán hangzik, de minden elcsúszhat a kivitelezésen, és ez az eset sem kivétel: a jó ötletet az összecsapott fejlesztés elrontaná…

„Jelenleg a játék nyitott világa azt mutatja, hogy a játékos és csapata a Far Cryhoz jobban hasonlít a térképen való navigáláshoz, mint bármihez, amit eddig a Call of Duty univerzumában láttunk. A játékosok járművek segítségével közlekedhetnek majd, valamint egy gyors utazási rendszer segítségével juthatnak el egyik pontból a másikba. Bár az még nem derült ki, hogy mennyi lineáris küldetés lesz, a források megerősítették, hogy néhány lineáris küldetés azért beépül majd a játékba,” írta Henderson.

A Call of Duty Black Ops: Gulf Waron a Raven Software dolgozik, és állítólag több karakter is visszatér a Black Ops játékokból. Köztük biztosan ott lesz Adler is. A franchise sztori módjai ebbe az irányba kezdhetnek el mozogni, bár a Microsoft, az Activision Blizzard új tulajdonosa még belenyúlhat az elképzelésekbe… de azért azt is hallani, hogy a 2025-ös felvonás, aminek jelenleg Saturn a kódneve, szintén nyílt világú kampánnyal fog jelentkezni. Ennek a projektnek viszont még nincsen kijelölt fejlesztője, szóval itt még fordulhat a kocka.

A Microsoft még megváltoztathatja a franchise jövőjét. Mivel eddig évente egy Call of Duty jelent meg lényegében két évtizeden keresztül, egyszer ezt meg kell változtatni. Anno a Ubisoft is meg merte tenni ezt az Assassin’s Creeddel…

Forrás: WCCFTech, Insider Gaming

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu