Denzel Washington visszatérhet A védelmező 4. részében?!

MOZI HÍREK – A védelmező (The Equalizer) írója, Richard Wenk elárulta, hogy „megbízást kapott” arra, hogy kitalálja, hogyan hozhatná vissza az akció-franchise-t és Denzel Washingtont.

 

 

A tavalyi A védelmező 3. (The Equalizer 3) című akciófilmet Antoine Fuqua rendező és Denzel Washington főszereplő sagája utolsó fejezeteként hirdették meg. Ám Richard Wenk író, aki az Equalizer-franchise mindhárom részét megírta, most arra utalt, hogy egy meglepetésszerű negyedik film is készülhet.

Az Empire magazinnak adott interjújában Wenk elmondta, hogy bár úgy érezte, hogy a harmadik rész volt az utolsó, és lezárást adott, most azt a feladatot kapta, hogy találja ki, hogyan folytatódhatna a franchise…

„Úgy éreztem, hogy vége. Úgy éreztem, hogy ez az utolsó fejezet a srác számára. Nem tudom, hova mehetne ezután. Bár…[nevet] most az a feladatom, hogy ezt kitaláljam”.

A védelmező 4. része némileg meglepő lenne, tekintve, hogy minden érintett mennyire ragaszkodott ahhoz, hogy a harmadik film lesz az utolsó. Ám kevésbé lesz meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy a film világszerte 190 millió dolláros bevételt hozott a kasszáknál.

Bár Wenk most azt a feladatot kapta, hogy találjon ki egy ötletet a 4. részéhez, úgy tűnik, hogy egy kicsit küszködik. Sőt, az Empire-nek azt sugallta, hogy talán szüksége lesz egy kis segítségre a későbbiekben…

„Lehet, hogy fel kell hívnom, és megkérdeznem, hogy mit szeretnél, ha még egyszer be kellene ugranod…”

 

Antoine Fuqua egy Védelmező-előzményfilmet javasolt egy megfiatalított Denzel Washingtonnal

 

A tavaly szeptemberben megjelent A védelmező 3-ban a bosszú megtalálja a hozzá hasonlót. Mióta feladta kormányzati bérgyilkosként folytatott életét, Robert McCall (Denzel Washington) nehezen tudja feldolgozni a múltban elkövetett szörnyűségeket. Különös vigaszt talál abban, hogy az elnyomottak nevében szolgáltat igazságot. Meglepő módon otthonosan mozog Dél-Olaszországban. Ám felfedezi, hogy új barátai a helyi bűnbanda főnökeinek irányítása alatt állnak.

Amikor az események halálos fordulatot vesznek, McCall tudja, mit kell tennie: a barátai védelmezőjévé kell válnia, és fel kell vennie a harcot a maffiával.

Az Antoine Fuqua rendezésében és Richard Wenk forgatókönyvírói munkája nyomán – akik a sorozat mindhárom filmje mögött álltak – készült A védelmező 3 főszereplői Denzel Washington, Dakota Fanning, Andrea Scarduzio, David Denman, Sonia Ben Ammar, Remo Girone és Eugenio Mastrandrea.

Annak ellenére, hogy úgy hírlett, Washington utoljára alakítja a címszereplő bosszúálló angyalt, Fuqua korábban már utalt a visszatérésre. Akár egy negyedik filmmel, amelyben Washington is szerepelne. Vagy esetleg egy előzményfilmmel, amelyben az Oscar-díjas színészt digitálisan megfiatalítják. Az utóbbi ötletért azonban nem mindenki lelkesedik…

Forrás: Empire, Inkl

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu