„Játsszatok más játékkal is”, üzeni a Palworld egyik fejlesztője!

A Pocketpair egyik fejlesztője szerint nem szégyen és nem baj az, ha a Palworld új tartalmaira várva esetleg valami mással ütjük el az időnket.

 

Bucky, a játék közösségi menedzsere a Twitteren beszélt hosszasan arról, hogy mit is gondol arról, hogy a Palworld napi egyidejű játékosainak száma a SteamDB szerint kb. 500 ezerre csökkent a megjelenés után nem sokkal elért 2,1 millióról: „Most, hogy a Palworld gyorsan közeledik ahhoz, hogy egy hónapja megjelent [korai hozzáférésben], érdekes visszatekinteni a saját gondolataimra az indulással kapcsolatban. 2023 májusában meg voltam győződve arról, hogy a Palworld átlépheti az 50.000 fős játékosszámot. Bármi, ami ennél magasabb, elérhetetlennek tűnt, és természetesen soha nem számítottam arra, hogy elérheti a milliós nagyságrendet. Évekbe telt, mire idáig eljutottunk, és a Palworld csak innen kezdődik igazán. Mindenki keményen dolgozik a problémák kijavításán, valamint az új tartalmak és Palok előkészítésén. Néhányan talán jól szórakoztatok az elmúlt 3 hétben, és azon kaptátok magatokat, hogy letettétek a játékot. Ez így van rendjén.

Ez a kialakulóban lévő „a Palworld elvesztette a játékosbázis X%-át” diskurzus lusta, de talán itt az ideje, hogy közbelépjünk és megnyugtassuk azokat, akik képesek a főcímek után olvasni, hogy nem baj, ha szünetet tartunk a játékban. Nem kell emiatt rosszul éreznetek magatokat. A Palworld, mint sok játék előtte, nincs abban a helyzetben, hogy heti rendszerességgel hatalmas mennyiségű új tartalommal bővüljön. Azok jönnek majd, és fantasztikusak lesznek, de ezek a dolgok egy kis időt igényelnek.

Annyi csodálatos játék van, amivel játszhatsz; nem kell bűntudatot érezned, hogy játékról játékra ugrálsz. Ha még mindig játszol a Palworlddel, szeretünk téged. Ha már nem játszol a Palworlddel, akkor is szeretünk, és reméljük, hogy visszatérsz a második fordulóra, amikor készen állsz rá. Játsszatok sok játékkal, próbáljatok ki különböző műfajokat, és gyakran lapozgassátok az indie könyvtárakat, hogy rejtett gyöngyszemeket találjatok,” írta Bucky.

A játék sikeres, és ebben már a fenyegetőző Nintendo sem tudja megállítani.

Forrás: VGC,

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu