Hamarosan megjelenhet a Beyond Good & Evil remasterelt kiadása!

A francia kiadó valamit tervez a franchise-zal, de ettől még nem fog hirtelen elkészülni a régóta bejelentett, lassan már vaporware-ré váló folytatás!

 

A dél-koreai korhatár-besorolásért felelős bizottság (GRAC) értékelte a Beyond Good & Evil 20th Anniversary Editiont (Remastered névvel…). Ezt a Ubisoft a játék 20. évfordulóján erősítette meg, és akkor azt mondta a Yves Guillemot-vezette cég, hogy a játékosok egy nosztalgikus akció-kaland túrára készülhetnek. Majd ez a projekt kiszivárgott és felbukkant a Redditen egy korai Ubisoft+ build révén, csak kinézetre eléggé ronda volt a játék. Erre annyit mondott a Ubisoft, hogy a kiszivárgott anyag nem tükrözik a végleges terméket.

„A Beyond Good & Evil 20. évfordulóját ünnepeljük, és töretlen elkötelezettségünk, hogy olyan játékot nyújtsunk, amely megfelel a rajongók magas elvárásainak. Örömmel jelentjük be, hogy a hivatalos megjelenés 2024 elején lesz, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy olyan élményt nyújtsunk, amely valóban tiszteleg az eredeti játék öröksége előtt. Köszönjük megértéseteket és támogatásotokat,” írta a bejelentéskor a Ubisoft.

A korhatáros értékelés megerősíti, hogy a Ubisoft majdnem el is készült már a Beyond Good & Evil remasterelt verziójának fejlesztésével. És már 2024 eleje van, a francia cég viszont még nem közölte, hogy pontosan mikor számíthatunk rá. Feltehetőleg az eredeti időszaknál később, mert a bejelentéskor 2024 elejét mondtak, ami az első negyedévet jelenthette, és most minimum a második negyedévben, tehát április és június között lehet esedékes a megjelenés.

Sok változásra nem készülhetünk. Valószínűleg vizuális tuningot kap Jade és Pey’J, de ennél többet nem nézünk ki a Ubisofttól. Elvégre a Beyond Good & Evil 2 fejlesztése papíron továbbra is halad, de legyünk őszinték: a vaporware kifejezést sem használtuk véletlenül, azaz valószínűleg soha nem fog megjelenni! Ja, és a poén az, hogy a Beyond Good & Evil korábban már kapott egy HD alcímű remastert, ami 2011-ben jelent meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra…

Forrás: WCCFTech, GRAC

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu