7 évig elveszettnek hitt Fallout: New Vegas mod bukkant fel Fred Dursttal! [VIDEO]

A Limp Bizkitből ismerhetjük Fred Durstot, akit most újra betehetünk az Obsidian Entertainment játékába (amelyből végül folytatás nem készült, holott a stúdió szívesen vállalkozott volna rá).

 

Ez egy olyan mod, amelyben Durst lehet a partnerünk, de a hangfájllok a Limp Bizkites tevékenységéből származik. A NexusModson tűnt fel, de 2016 óta kb. elveszettnek hitt modról van szó. Az UsagiCola nevű Twitter-felhasználó viszont megtalálta ezt a merevlemezén, és a Micky D néven futó YouTube-os adott nagyobb nyilvánosságot a történetnek, így az elveszettnek hitt mod végül újra a nyilvánosság elé juthatott.

Egy régi Reddit poszt szerint a lent beágyazott videó maradt az EGYETLEN felvétel a mod eredeti élettartamából. A mod 2015-ben bukkant fel, és kb. egy éven belül a Fallout: New Vegas Nexus Mods oldaláról végül el is tűnt, és magát a mod készítőjét, lb8068-at is meglepte, hogy ez bekövetkezhetett. Csakhogy neki már nem voltak meg a fájlok, ugyanis a Reddites kommentje előtt nem sokkal leformázta a számítógépét (itt a merevlemezre, SSD-re gondolt), így semmi sem maradt meg a munkájából.

Itt véget is érhetett volna a Fallout: New Vegas Fred Durst mod története, de a korábban említett @UsagiCola a Twitteren azt írta, hogy elnézést kér mindenkitől, aki a mod miatt kezdte követni őt, de neki ahhoz nem sok köze volt. Csak annyi történt, hogy le volt mentve nála, és segített az archiválásban. (Erre joggal mondhatjuk, hogy archiválni, archiválni, archiválni! – elvégre ki tudja, hogy mikor tűnik valami teljesen nyomtalanul el az internetről?)

Úgyhogy a mod végül megmenekült, és bár annyira nem nevezhető forradalminak, azért ez a történet is bizonyítja, hogy aki esetleg rengeteg adatot eltárol, talán mégis jól teszi. A modot amúgy a Google Drive-ra feltöltötték, így aki esetleg a Limp Bizkit együttes tagjával szeretne kalandozni, újfent megteheti. Végül happy end lett.

Forrás: PCGamer, Reddit, Google Drive

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu