The Forever Winter: harc a gépek ellen [VIDEO]

A kooperatív túlélő, külső nézetes horror mögött egy amerikai stúdió áll, és jelenleg csak egy platformra fejlesztik.

 

A Fun Dog Studios Washingtonban található, és harminc veterán fejlesztőből állt össze. Nekik több évtizednyi AAA tapasztalatuk van, és jelenleg csak PC-re készítik a játékot, és ha a játék sikeres, illetve a közösség visszajelzése is felettébb pozitív, akkor más platformokra (konzolokra) is megjelenhet egy, még nem ismert időpontban, ugyanis a stúdió még nem közölte, mikor számíthatunk „az örök télre”.

A Fun Dog Studios vezérigazgatója és kreatív igazgatója, Branford Miles Williams a sajtóközleményben azt írta: „Azért jöttünk össze, hogy visszahozzuk azt az időt, amikor a csapatok feszegették a határokat, új világokat építettek, és új mechanikákkal kísérleteztek, amelyek egyszerre voltak kielégítőek és érdemesek. A The Forever Winter egy szerelmes levél ehhez a letűnt korszakhoz, amely intenzív játékmenettel hívja ki a játékosokat, miközben új perspektívát kínál a taktikai lövöldözős játékokra. Ez személyes ügyünk. Miután minden idők legsikeresebb játékain dolgoztunk, vágytunk arra, hogy visszatérjünk a kísérletezéshez és új ötleteken, új IP-ken és új világokon dolgozzunk.”

A The Forever Winter egy kooperatív taktikai túlélő horror lövölde, ahol a csapatunkkal együtt a túlélésért kell küzdenünk a félelmetes és gigantikus háborús gépek árnyékában, amelyek egy véget nem érő konfliktusban állnak. Szedjük össze magunkat és harcoljunk a következő napunkért élve a gargantuán háborús gépek árnyékában. A játékban az ellenségek szó szerint a csatatér fölé tornyosulhatnak. Az a tizenhárom emelet magas railgun a pálya túloldalán, ami úgy néz ki, mintha a skybox része lenne, az éppen a képünkre céloz.

A csatatér kiszámíthatatlan a The Forever Winter dinamikus harcrendszerének köszönhetően: az ellenségeknek saját céljaik és terveik vannak, összehangolt csoportokban tevékenykednek, teljes körű csatákat vállalnak – és intelligensen reagálnak a cselekedeteinke. A csatatér, amelyet elhagyunk, nem ugyanaz lesz, mint ahová visszatérünk. Használjuk az eszünket, a lopakodást és az ügyes fegyverforgatást, hogy eljussunk a menekülésig. Ki kell érdemelni az előléptetéseket, mielőtt felvehetjük a harcot egy taktikai atombombával felfegyverzett, közel 15 méter magas mechával. Az elszabadult technológiai fejlődéssel súlyosbított ökológiai összeomlás hozott ide minket: egy világ, amelyet 40 évnyi ipari méretű erőszak, az AI automaták könyörtelen tömeggyilkosságai, az ember-gép hibridek és az emberi természet sivár igazsága fojtogat.

A The Forever Winter egy ismeretlen időpontban jön PC-re.

Forrás: Gematsu, Steam

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu