Alan Wake 2: hogyan lehet a Night Springs DLC visszatérés az első részhez?

A Remedy Entertainment játéka a múltba nyúlhat az Alan Wake 2 DLC-jével.

 

A franchise rajongói számára is kifejezetten sikeres volt az Alan Wake 2, ugyanis egy nagyon jó túlélő horror élményt kínált a finn stúdió, ami végül 13 évvel az első rész után valósította meg a folytatást. Sokkal sötétebb hangnemet kaptunk az Alan Wake-hez képest, de a Night Springs DLC visszaviheti a folytatást a gyökerekhez. Az Alan Wake-ben a Night Springs nevű TV-műsor fontos.

Ezt a The Twilight Zone ihlette, és poénos hangneme van, és ennek ellenére hozzá tud járulni Alan Wake őrült háttértörténetéhez. A világ ugyanis gyakran metareferenciákhoz folyamodik, és a Night Springs DLC is ebbe az irányba mehet el, miközben képes lehet magához ragadni a TV-műsor energiáját és hangulatát. Az Alan Wake 2-ben volt egy szokatlan, bizarr, de mégis felettébb humoros dal és táncműsor, amit a The Old Gods of Asgard adott elő. Szinte a semmiből bukkan elő, de mégis a történet egyik csúcspontja lett. Mivel a Night Springs műsor is hasonlóan őrült szintet feszeget, talán a DLC is ebbe az irányba viheti el a sztorit és a hangulatot.

Miről szólhat a DLC? Erre talán utalhat az Alan Wake 2 soundtrackjének utolsó dala, a Night Springs. Jó hangulatú pop dal, amit Keira adott elő, és hangulatában merőben más volt az alapjáték tónusától (sötét, már-már ijesztő volt). A Night Springs fel sem bukkan a játékban, és kiderült, hogy a Night Springs DLC-ben fogja a Remedy Entertainment bevetni, így talán a TV-műsor nyitódala lehet, ízelítőt nyújtva a DLC hangulatából.

A Remedy Entertainment már megerősítette, hogy valamikor a tavasz folyamán (május környékén?) fog a Night Springs DLC megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re, és a dalszövegben a behatolók az űrből és az emberi ruha utalhatnak a sztori elemeire…

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu