Sárkányok, szörnyek, dark fantasy: íme a Dragonkin – The Banished friss előzetese! [VIDEO]

Az új akció-RPG, a Dragonkin – The Banished PC-re, Xbox Seriesre és PS5-re érkezik majd.

 

 

Az akció-RPG rajongók jó időket élnek. A Diablo IV megjött, az ígéretes Path of Exile 2 a láthatáron. A Nacon ma bemutatott egy új akció-RPG-t, amelynek alapfeltevése ugyanaz: túlélni ellenségek hordáit egy sötét fantasy világban, ahol sárkányokból sincs hiány. Ők a Dragonkin: The Banished főszereplői, hiszen az ő vérük adja a négy hősnek, akikkel játszhatunk, egyedi képességeket.

A sárkányvér fogyasztása után a hősök saját képességekre, egyedi erőkre és harci technikákra tettek szert. A megszerzett zsákmánytól, a választott attribútumoktól és a preferenciáktól függően átalakulnak a képességeik és a támadás ereje. Ez az, amit az Eko Software, a Warhammer: Chaosbane szerzői által fejlesztett cím kínál. A fejlesztők legutóbb a Games Workshop világát használták fel egy hasonló játékmenet-formulához. Most teljesen saját univerzummal jelentkeznek.

 

Négy hős, rengeteg RPG-akció és sárkányok: ezt kínálja a Dragonkin

 

A Dragonkin-ben négy karaktert alakíthatunk majd. A barbárt, aki a közelharci fegyverek, például a fejszék és a harci kalapácsok mestere, valamint a jégmágia használatának szakértője. A lovagot, aki a tűz, a kardok és a távolsági fegyverek használatának mestere. A boszorkányt, aki erejének fő forrásaként az elektromosságot és a vizet használja. Végül az íjászt, aki a távolsági harcra specializálódott, és méreggel is képes ártani az ellenségeinek. Miben különbözik ez a játék a többi hasonló játéktól?

Az új akció-RPG szerzői kiemelik a hősök testreszabási rendszerét, az úgynevezett Ancestral Gridet, amelynek segítségével különböző fejlesztéseket kombinálva jelentősen megváltoztathatjuk az egyes karakterek harci stílusát.

Minden hősnek megvan a saját Ancestral Gridje. A lehetséges kombinációk széles skálája hatalmas. „A hősöd játékról játékra sosem lesz ugyanaz” – mondják a Dragonkin fejlesztői.

A játékmenetből csak egy rövid bepillantást és néhány screenshotot láthattunk. Amit eddig tudunk a Dragonkin-ről, az az, hogy a fantasy rajongókat is meg akarja lepni egy hatalmas, veszélyekkel teli világgal. A legkülönfélébb helyszíneket fedezhetünk fel, a vulkanikus területektől kezdve a tundrákon át az erdőkig vagy a mocsarakig. „A vadászat során felfedezhetsz mindent, amit a világ nyújtani tud. Minden bioszférának megvannak a maga régiói, endemikus szörnyei és különleges erőforrásai” – írják.

 

A harc mellett akad stratégia is

 

A Dragonkin érdekes részletei itt még nem érnek véget! Hiszen a harcon túl ebben a szerepjátékban egy várost is létrehozhatunk. Utóbbit döntésekkel és nyersanyagokkal a pénztárába juttatva kedvünkre alakíthatunk. „Fejleszd az épületeidet, és találj új lakosokat, felszereléseket és kiegészítő szolgáltatásokat. A kooperatív kaland túlmutat a küldetések teljesítésén. A játékban részt vevő összes játékos bővítheti a várost, és új tartalmakat oldhat fel” – olvasható az akció-RPG szinopszisában, amely természetesen kooperatív többjátékos módot is kínál négy játékos számára online, vagy két játékos számára helyi módban.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu