A The Last of Us egy olyan színésze térhet vissza a 2. évadban, akire nem is számítottunk?!

MOZI HÍREK – Az egyik The Last of Us színész még mindig reménykedik abban, hogy visszatérhet a 2. évadban, annak ellenére, hogy egy jelentős probléma állhat az útjában…

 

 

A The Last of Us egyik színésze még mindig reménykedik egy cameóban az HBO-sorozat várva várt második évadában. Annak ellenére, hogy karaktere feltehetőleg már nincs életben.

A The Last of Us című nagy sikerű tévésorozat első évadában Josh Brener Murray szerepében volt látható, aki a lenyűgöző talkshow házigazdája, ahol a nézők megtudhatják, hogy egy gomba legalább olyan veszélyes, mint egy vírus.

A jelenet közvetve a történet 2003-ban kezdődő globális járványára utalt. Csakhogy évtizedekkel korábban. A jelenet után a sorozat előre ugrik 2003-ba, hogy lássuk, hogyan kezdődött a világjárvány. Brener azonban reménykedik abban, hogy a The Last of Us 2. évadában is feltűnik.

Miközben a színész a legújabb filmjét, a Cold Walletet népszerűsítette az SXSW-n, a Deadline-nak elmondta, hogy a The Last of Us 2. évadában újraélesztés révén visszatérhet. Azt mondta: „Ha mindenki újraéledhet, nem számít, mennyire halott a teste!”. A színész azonban azt is tisztázta, hogy a sorozat társalkotója, Craig Mazin már közölte, hogy Murray nem fog szerepelni a 2. évadban.

Bár ez sajnálatos hír lehet a rajongók számára, akik szeretnék, ha Murray is részese lenne a sorozatnak, a készítők döntése, miszerint újabb időugrást hajtanak végre, megnehezítené a visszatérését.

A 2. évadban újabb időugrásra számíthatunk. Több beszámoló szerint az HBO-sorozat következő kiadásának epizódjai nagyjából hat évtizeddel Murray halála után játszódnak majd. Ennek következtében az egyetlen módja annak, hogy visszahozzák őt, a flashback szekvenciák használata. A The Last of Us 2. évadának forgatása már megkezdődött. Az HBO 2023 januárjában, nem sokkal az első epizód premierje után megújította a sorozatot, köszönhetően annak hatalmas népszerűségének és a kritikusok elismerésének. Kezdetben az emberek szkeptikusak voltak. Nem bíztak benne, hogy a készítők képesek lesznek a teljes első játékot kilenc epizódba sűríteni.

A sorozat azonban a későbbiekben is elkápráztatta a rajongókat epikus történetmesélésével, komor alakításaival és kísérteties látványvilágával.

A hírek szerint a 2. évad mindössze hét epizódból állhat. Úgy tűnik, a második játék eseményeinek feldolgozása több évadot is igényelhet. Ez egy észszerű döntés lenne. Hiszen a második játékban rengeteg olyan esemény van, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Emellett a harmadik játékot még nem jelentették be, így a két évad elég időt adna a készítőknek, hogy kövessék a forrásanyagot. A rajongók körében nagy várakozás övezi a The Last of Us második évadját, különösen az első rész gigantikus sikere után. A sorozat nyolc Primetime Emmy-díjat nyert, számos más elismerés mellett. A 2. évadnak nincs hivatalos megjelenési dátuma, de a pletykák szerint 2025 első felében lehet a premierje.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu