Children of the Sun: nincs már messze a Devolver egyedi játéka [VIDEO]

A Devolver Digital és Rene Rother kitűzte, hogy mikor számíthatunk a külső nézetes puzzle/lövöldözős játékra.

 

A játékot alig másfél hónapja jelentették be, úgyhogy nem nagyon siették el a Children of the Sun bejelentését. A lány dühtől égve, egyszemélyes háborút folytat a szekta ellen. A tagjaival egyesével, golyóról golyóra számol le, amíg el nem éri igazi célpontját, a vezetőt. Útközben feltárja a sötét igazságot erről a titokzatos rendről és az általuk a mesterük nevében elkövetett atrocitásokról. Az egészen ott csavar egyet a fejlesztő, hogy nem egy karaktert irányítunk, hanem egy töltényt. Ezt kell navigálni az egyre összetettebb és kihívást jelentő szinteken keresztül, hogy megöljük a szektásokat, csapdákat aktiváljunk, és átformáljuk a környezetet. Minden lövés számít, és a kíméletlen precízió elnyeri jutalmát. Jól esik a szekta tönkretétele, de a stílussal főleg jobban hat.

A Children of the Sunban a taktikai mesterlövészet, a rejtvényfejtés és a könnyű lopakodás kombinációjával egy olyan játék születik, amire eddig nem volt példa. Minden pályán csak egyetlen golyó áll rendelkezésünkre, de a becsapódáskor újra célozhatunk, így pedig az akadályokat is elháríthatjuk, gyorsíthatunk a páncélzat áttörése érdekében, és további lehetőségek is lesznek, hogy az az egy döntő lövés tényleg számítson.

Merüljünk el egy sötét, csavaros bosszútörténetben, miközben az aljas szektára vadászunk. Az egylövetű akcióhoz egy hangulatos, rejtélyekkel teli történet párosul, és ez kibontakozik, miközben bosszút állunk azokon, akik pokollá tették az életünket. A játék pedig halálosan újrajátszható. Minden pályára többféle megoldás létezik, ami kreativitásra és kísérletezésre ösztönöz a pontosságot és hatékonyságot jutalmazó, kielégítő pontozási rendszerrel. Ezután megnézhetjük az online ranglétrákat, hogy lássuk, mennyire teljesítünk jól a barátainkhoz vagy a többi játékoshoz képest.

A Children of the Sun április 9-én jelenik meg PC-re (Steam). Amikor a Devolver bejelentette, csak annyit mondott, hogy 2024, szóval elég rövid idő telik el a bemutatás és a megjelenés között. A konzolos verziókról továbbra sincs hír.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu