Nem marad ki a testreszabás sem a Persona 6-ból?

Ha valamilyen témáról rengeteg pletykát hallani, akkor bizony ott valaminek biztosan kell történnie; a hardveres témában ezt a meghatározást a PlayStation 5 Pro, a játékok között pedig a Persona 6 tölti be.

 

A ResetEra fórumon a korábban Not a Hero Too néven futó szivárogtató, Head on the Block beszélt az Atlus játékáról. Mivel a franchise kapcsán többször is pontos információkkal rendelkezett azok hivatalossá válása előtt, érdemes megfontolni, hogy ezúttal is igazat mondhat az illető. Például azt állítja, hogy a Persona 6 fő színe a zöld lesz, míg a történet témája a feketével és a fehérrel operál (ahogy tette a Persona 5 is).

Nem véletlen a két szín, ugyanis két eltérő oldalra fog koncentrálni a sztori. Két főszereplő lesz két eltérő szemszöggel, és az egyik főszereplő egy hölgy lesz, ám őt csak a dungeonökön és harcokon kívül, tehát minden bizonnyal csak a vaó világban lehet irányítani. Sok DLC-vel tervez az Atlus és a SEGA, mert ezekkel lehet majd testre szabni talán a karakterünket (úgyhogy lesz egy halom monetizációs lehetőség a kiadónak, ha ez a pletyka igaz).

Head on the Block szerint a Persona 6 nem lesz PlayStation-exkluzív, és mivel nemrég írtuk, hogy állítólag Xboxon is felbukkanhat a játék, valószínűleg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve a Nintendo Switch utódján is meg fog jelenni (előbbit Nate the Hate, utóbbit egy SEGA-bennfentes, Midori állítja). Valamilyen időzített exkluzivitásra viszont számíthatunk, így az Xbox Series nem fogja ugyanazon a napon megkapni a Persona új részét mint a PlayStation 5. A japán megjelenés napján biztosan ott lesz a Nintendo Switch 2-n is a játék.

A Persona 6 fejlesztése állítólag már a célegyenesben van, de a megjelenésére ne idén számítsunk, hanem csak valamikor 2025-ben (ami érthető a Switch-utód miatt, mert az is állítólag egy év múlva debütál). Mindez nem hivatalos.

Forrás: WCCFTech, ResetEra, ResetEra, ResetEra

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu