Borzongató előzetessel fokozza a rajongók lelkesedését az Alien: Romulus! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Az Alien-franchise legújabb része, a Romulus kiadott egy teaser tailert, és azt kell mondjuk, hihetetlenül jól néz ki.

 

 

Miután már egy ideje pletykáltak róla, Fede Alvarez közelgő Alien-franchise mozija kiadta az első trailert és néhány hihetetlen képet. Az Alien: Romulus főszereplői Cailee Spaeny (Priscilla), David Jonsson (Agatha Christie’s Murder is Easy), Archie Renaux (Shadow and Bone), Isabela Merced (The Last of Us) és Spike Fearn (Aftersun). A film visszavezeti a franchise-t a gyökereihez, a tiszta horrorhoz. A szinopszis a következő:

„Miközben egy elhagyott űrállomás mélyén kutakodnak, egy csapat fiatal űrgyarmatosító szembetalálkozik az univerzum legfélelmetesebb életformájával…”

Az Alien-franchise következő része az eredeti és a folytatás, az Aliens (A bolygó neve: Halál) között játszódik. 2024. augusztus 16-án kerül a mozikba. David Jonsson sztár elmondta, hogy az Alien: Romulus nagyon-nagyon más lesz:

„Úgy értem, még nem tudom, mit mondhatok, de azt tudom, hogy… Tudom, hogy nagyon, nagyon, nagyon más lesz. Azt hiszem, az Alien kissé megelőzte az én generációmat, ami a mélységét és az akkori hatását illeti, de tudjátok, mi hihetetlenül feldobtuk. És Fede Álvarez volt a rendezőnk, Ridley Scott pedig a producer. Hihetetlen volt velük együtt dolgozni, és Cailee Spaeny-vel szemben, aki egyszerűen zseniális színésznő. Szerintem király lesz. Nagyon izgatott vagyok.”

 

 

Alien: Romulus

 

 

A Varietyvel beszélgetve Spaeny betekintést engedett Fede Álvarez rendező filmjébe, megerősítve a pletykát, miszerint az első és a második Alien-filmek közé fog „beilleszkedni”.

„Állítólag az első és a második film közé fog illeszkedni. Ugyanazt a csapatot hozták, mint az ‘Aliens’, James Cameron filmjéből. Ugyanazok az emberek, akik azokat a xenomorfokat tervezték, a miénket is megépítették. Szóval az eredeti tervezést látni az eredeti emberekkel, akik már több mint 45 éve dolgoznak ezeken a filmeken, és az életük nagy részét ezzel töltötték, igazán hihetetlen volt.”

Egy régóta futó franchise folytatással/előzményfilmmel/újraindítással való kiegészítése manapság nem túl szokatlan. Hiszen a Superman visszatér, a Terminator: Dark Fate, vagy a legutóbbi horrorfilm, a Fűrész X a (gyakran elismert) részek után folytatódik. Így figyelmen kívül hagyja, ami utána következett.

Úgy tűnik tehát, hogy az Alien: Romulus is ezt a trendet fogja követni, és a sorozat két legkedveltebb része közé ejti a közönséget. Ez azonban nem jelenti azt, hogy Sigourney Weaver Ripley-jének megjelenését is láthatjuk majd. Hiszen az Alien: Romulus várhatóan egy önálló történet lesz.

Forrás: Variety, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu