PlayStation VR2-re parkourozik a Stride: Fates [VIDEO]

A Joy Way játéka egy rivális platformon és annak modernebb kiadásán már elérhető néhány hónapja, de az új változat kissé fejlettebb lesz, és ebből adódóan talán az eredeti verzió tulajdonosai számára is felkeltheti a figyelmet.

 

Találkozzunk a sorsunkkal. A disztópikus Airon City nyomornegyedében, a tápláléklánc legalsó fokán nőttünk fel, de aranybilétát kaptunk. Ahhoz, hogy túléljünk és feljussunk a ranglétrán a SkyChase elit rendőri erőiben, meg kell küzdeni a bandák hatalmi változásaival, a piszkos családi viszályokkal, a vállalati titkokkal, a tiltott technológiával és még sok mással. A sorsunk a történet más, tarka karaktereivel van összekötve. Elfogadjuk-e a sorsunkat, vagy harcolunk ellene?

Másszunk fel épületekre, ugorjunk át az ablakokon, és csússz le villámgyorsan a kábelekről. Fedezzük fel a nyílt helyszíneket mesterlövészek és drónok figyelése alatt. Érezzük a közelharc izgalmát a taktikai lövöldözős játékmóddal. Használjuk a kütyüidet és a hackerképességeidnket, hogy túl tudjunk járni a gengszterek és a nagyvállalatok eszén. A mocskos nyomornegyedektől a gazdag felhőkarcolókig számos helyre ellátogathatunk, hogy élvezhessük a kilátást, és kihívást jelentsenek reflexeink számára az akciódús játékmenet során.

Az átdolgozott Stride Engine fejlett szintű grafikát, fizikát és interaktivitást kínál az önálló virtuális valóságban. Az eredeti Stride minden aspektusát tovább tudta fejleszteni a Joy Way. Amikor futunk, harcolunk, interakcióba lépünk a karakterekkel vagy rejtvényeket oldunk meg, jelentős technológiai ugrásra számíthatunk, ugyanis a PlayStation VR2 (amiből nem fogy olyan sok mint amit a Sony elvárna…) ezt lehetővé teszi.

A Stride: Fates először a Meta Quest 2-n és a Meta Quest 3-on jelent meg még november 9-én. A PlayStation VR2 port megjelenési dátuma még nem ismert (még annyit sem írtak, hogy idén érkezik-e), de annyi bizonyos, hogy a VR parkour izgalmasan hangzik. Tény, hogy nem tűnik annyira kifinomultnak, amit mondjuk a Mirror’s Edge kínált korábban (az is egy eléggé elhanyagolt IP), de azért ez sem gyenge alkotás.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu