Grand Theft Auto 3: le fog esni az állad, annyira elképesztő ez az Unreal 5-ös grafikus mod! [VIDEO]

Egy rendkívül képzett modder egy lenyűgöző koncepcióvideót oszt meg, amiben elképzeli, hogyan nézhetne ki egy Unreal Engine 5-öt használó GTA 3 remake.

 

Egy rendkívül elkötelezett modder egy lenyűgöző koncepcióvideót osztott meg, amely bemutatja, hogyan nézhetne ki egy Unreal Engine 5 által hajtott Grand Theft Auto 3 remake. A felvételük ezt követően bejárta a közösségi médiát, ami arra késztetett néhány rajongót, hogy nyilvánosan is kifejezzék vágyukat egy valódi Grand Theft Auto 3 remake-re.

Az Unreal Engine 5 2022. áprilisi debütálása óta számos Grand Theft Auto remake-koncepcióhoz használták. Népszerűsége ebben a piaci résben látszólag több tényező kombinációjából ered, többek között a hatalmas grafikai képességekből, amelyeket a dobozból kivéve kínál, és abból a tényből, hogy a hobbisták számára teljesen ingyenesen használható.

A trend újabb bizonyítéka, hogy a YouTuber Flames Per Second nemrég összeállított egy koncepciót, amiben elképzeli, hogyan nézhetne ki egy GTA 3 Unreal Engine 5 remake. A 11 perces videó Liberty City lenyűgöző újrateremtését mutatja be az Epic népszerű motorja által támogatott legújabb és legjobb renderelési technológia segítségével. A demó számos ikonikus GTA 3 helyszín áttekintését tartalmazza, köztük az East Monroe Avenue-t, a Bedford Point pénzügyi negyed központját, amely a játékban a New York-i Times Square megfelelőjeként szolgál.

 

 

Az FPS GTA 3 Unreal Engine 5 koncepciója a GTA 5 erősen módosított változata

 

A Flames Per Second a kreatív folyamatot részletezve elárulta, hogy ez a lenyűgöző koncepció lényegében a Grand Theft Auto 5 erősen módosított változata a motorháztető alatt. A szerző nem a semmiből készítette, hanem néhány létező közösségi projektre támaszkodott. Ezek közül a legfontosabb a Liberty City V Remix, amely a GTA 3 térképét építi be a GTA 5-be. A Flames Per Second a termékeny modder DoctorMike két projektjét is felhasználta: az egyik egy részletes Claude-modellt adott a játékhoz, a másik pedig a tükörképes térképek segítségével emelte a koncepció termelési értékeit.

A videóban szereplő járművek a Project FromThePast modból származnak. Mivel ezek közül a közösségi tartalmak közül egyik sem az Unreal Engine 5-re készült eredetileg, a Flames Per Secondnek kellett átültetnie őket az Epic motorjára. Hogy ez az ambiciózus vállalkozás mennyi időt vett igénybe, nem tudni.

A YouTuber messze nem az első tartalomkészítő, aki a Rockstar 2001-es sikerjátékát Unreal Engine 5 segítségével képzelte el. Bár néhány korábbi próbálkozás hasonló megközelítést alkalmazott, amikor egy módosított GTA 5-öt használtak alapként, legalább egy ismert GTA 3 Unreal Engine 5 koncepciót natívan készítettek el, bár az nem volt játszható. Ahogy az ilyen projektek esetében gyakran előfordul, a Flames Per Second legújabb videója újfent felszólította a rajongókat, hogy a Rockstar végre készítsen egy rendes remake-et a GTA 3-ból.

 

A Grand Theft Auto III retrotesztjét itt olvashatjátok.

 

Forrás: GameRant

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu