Új infók derültek ki a People Can Fly friss fejlesztéséről, a Project Maverick-ról!

Úgy tűnik, a People Can Fly olyan munkatársakat keres, akik értenek a lövöldözős műfajhoz való PVP pályák készítéséhez…

 

 

Közel egy évvel ezelőtt a People Can Fly (Bulletstorm, Outriders) és az Xbox Game Studios bejelentette, hogy együttműködnek egy készülő játékon, amely a Project Maverick munkacímet viseli. Feltételezzük, hogy még egy-két év is eltelhet, mire bármi hivatalosat hallhatunk róla. Azonban addig is a stúdió álláshirdetései adhatnak támpontokat.

Októberben arról számoltak be, hogy ehhez a címhez „az RPG játékokhoz való tudással és szenvedéllyel rendelkező” munkatársakat keresnek. A vezető pályatervezőt kereső álláshirdetések újabb körének köszönhetően már tudjuk, hogy valószínűleg egy Unreal Engine 5 fejlesztésű játékról van szó, amely PvP lövöldözős elemeket is tartalmaz.

 

Íme néhány a felsorolt követelmények közül, amelyeket a People Can Fly keres:

  • Lövöldözős műfajban szerzett tapasztalat
  • PVP pályák készítésében szerzett tapasztalat
  • Tapasztalat a pályatervezésben – mind a gyakorlatban, mind az elméletben (chokepoints, útvonalak, látóvonalak, harci távolságok)
  • UE5 ismeretek és az Unreal Engine Editor teljes körű ismerete.

 

Mint már említettük, a Project Maverickre ne számítsatok a közeljövőben. Ám egy biztos: People Can Fly tudja, hogyan kell szórakoztató és gyönyörűen kinéző akciójátékokat készíteni egy csomó mélységgel. Úgyhogy mi már most határozottan várjuk ezt az új címet…

Forrás: Reddit, X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu