XDefiant: tudhatjuk végre, miért késik a Ubisoft „Call of Duty-verő” lövöldéje?!

Az Insider Gaming szerint a Ubisoft vezetői azt akarják, hogy az XDefiant szolgaian lemásolja a Call of Duty-t, de a játékot állítólag nem fenyegeti a törlés veszélye.

 

 

A videójáték-ipar tele van a népszerű játékok alternatíváival. Míg a Call of Duty uralkodik, vannak más stúdiók, amelyek hasonló javaslatokkal szeretnék utánozni a sikerét. A Ubisofttól származó XDefiant volt az egyik olyan lövöldözős játék, amely tavaly a legjobban meglepte a felhasználókat.

A közösségnek tetszett a javaslat, és sok játékost összehoztak, de a Ubisoft fejlesztőinek egyetlen célja volt: befejezni és elindítani a játékot, ami nem sikerült.

Néhány hónappal ezelőtt kiderült, hogy az XDefiant elhalasztotta az indulást. Most pedig az Insider Gaming média érdekes információkat közölt az FPS állapotáról. A Ubisoft pénzügyi eredményei szerint a játék a jelenlegi tervek szerint a negyedév vége előtt jelenik meg. Ám egyértelmű, hogy most és március 31-ig nem adják ki, mivel semmit nem jelentettek be. Tom Henderson beszélt néhány fejlesztővel, és jelezték, hogy az eredeti megjelenés 2024 februárjában lesz. Azonban valami történt.

Kiderül, hogy a belső célok nem teljesülnek. A fejlesztők csalódottak az előrehaladás elmaradása miatt. A korábban említett média azt sugallja, hogy mindezek a problémák annak tudhatók be, hogy feltehetően a Ubisoft vezetői azt akarják, hogy az XDefiant egy-az-egyben lemásolja a Call of Duty-t. Ezért az állandó késések.

Az egyik forrás megjegyzi: „A COD kergetésének és az értelmetlen dolgok hozzáadásának végtelen küldetése mindig megtöri az aktuális verziót.”

 

Az XDefiant jövője

 

Habár a fentebbi hírek aggasztóak lehetnek, nem kell izgulni az XDefiant miatt. Henderson úgy véli, hogy még maga a Ubisoft sem tudja, mikor jelenik meg ez a lövöldözős játék. Azonban ez egy olyan cím, amelyet nem fenyeget a törlés veszélye. Fejlesztése a problémák ellenére is folytatódik. Nemrég még tesztelték a hálózati kódot, a boltot és még sok minden mást.

A végső bevezetés előtt még egy nyílt nyilvános teszt várható. Tehát valószínűleg még néhány hónap hátra van a piacra kerülésig. Hónapokkal ezelőttig lehetett tudni, hogy a PS4 és Xbox One játékosok csak később kapják majd meg a címet. Nem tudni, ez a helyzet változott-e. Szintén nemrég derült ki, hogy az XDefiantban lesz SBMM.

Forrás: Insider Gaming

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu