Titokzatos, eddig be nem jelentett új játék készülhet a BioWare műhelyében!

A BioWare-nek nem csak a Mass Effect 4 és a Dragon Age: Dreadwolf szerepel a közelebbi tervei között, legalábbis egy nemrég közzétett állásajánlat szerint…

 

 

A BioWare rajongói már nagyon várják a Mass Effect 4-et és a Dragon Age: Dreadwolfot. Ám a híres fejlesztőnek még több projektje is lehet, ami már készülőben van. A BioWare felelős minden idők legkedveltebb nyugati szerepjátékaiért, az olyan licencelt slágerektől kezdve, mint a Neverwinter Nights és a Star Wars: Knights of the Old Republic, egészen az olyan eredeti IP-kig, mint a Mass Effect és a Dragon Age.

Ez utóbbi két franchise a 2000-es évek végétől kezdve meghatározta a BioWare-t, és jelenleg mindkettőnek új részei vannak fejlesztés alatt az EA tulajdonában lévő stúdióban.

Mint kiderült, a cégnél a két várva várt folytatás mellett egy másik, meg nem erősített játék is készülhet. Legalábbis a stúdió által a múlt hónap végén közzétett új állásajánlat szerint. A hirdetésben egy ideiglenes fejlesztési menedzsert keresnek, aki „2-3 különböző projektcsapat” munkáját fogja koordinálni. Az első két ilyen csapat vélhetően a Mass Effect 4 és a Dragon Age: Dreadwolf munkálatain dolgozik. Mindez azt jelenti, hogy legalább egy másik projekten is dolgozhatnak a stúdióban.

 

A BioWare-nél lehet, hogy egy titokzatos játék van készülőben

 

Az év elején a BioWare-t elbocsátások sújtották az anyavállalat Electronic Arts leépítésének részeként. Ám a rajongókat megnyugtatták, hogy a következő Mass Effect-játékot ez nem érinti. Hasonlóképpen, a Dragon Age: Dreadwolf fejlesztése továbbra is pörög. A stúdió most utóbbira fókuszálhat; a játék a pletykák szerint még valamikor az év folyamán megjelenhet. A rajongók talán újabb pillantást vethetnek a régóta fejlesztés alatt álló Dreadwolfra a júniusi Summer Game Festen.

Ha a nemrégiben kiírt állásajánlat egy ideiglenes fejlesztési menedzserre utal, akkor a BioWare újabb meglepetést tartogathat a tarsolyában, amikor a Mass Effect 4 és a Dragon Age: Dreadwolf befejezéséhez közeledik.

Ez a rejtélyes BioWare-videójáték tényleg bármi lehet. A két fő tulajdonságának újabb spin-offjától kezdve egészen valami teljesen újdonságig. Jelenleg csak egy homályos említés van az álláshirdetésben, és még eltarthat egy ideig, amíg a vállalat kész megerősíteni, hogy új játékok készülnek.

Forrás: The Gamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu