Súlyos gondok az Apex Legends háza táján – megszólaltak a fejlesztők!

Az Apex Legends a közösségi médiában bejelentette, hogy a szerverek már működnek, és dolgoznak a fejlődés helyreállításán.

 

 

Nehéz idők ezek az Apex Legends és a készítői számára. A Respawn Entertainment lövöldéjét érintő elbocsátások és átszervezések mellett néhány órával ezelőtt az EA lövöldéjének szerverei vészleállásba kerültek. Ugyanis a legutóbbi frissítéssel teljesen összeomlott a rendszer. Úgy tűnik azonban, hogy ez már a múlté, mivel mostanra minden visszatért a normális kerékvágásba.

A Respawn hivatalos fiókja egy sor tweetben kért bocsánatot a közösségtől, és bejelentette, hogy a szerverek újra működnek. „Elszúrtuk! Egy fiókadatvesztési probléma megoldása érdekében ideiglenesen offline állapotba helyezzük az Apex Legends szervereit. Ne féljetek! Gyorsjavítást telepítünk, hogy visszaállítsuk a haladást és a tartalmat az érintett fiókokon, de a játékosok ez idő alatt nem tudnak majd csatlakozni a játékhoz” – közölték ma reggel.

Néhány órával később a következő választ adták erre a bejegyzésre: „Köszönjük a türelmüket. Megoldottuk a problémát, és a szerverek újra online vannak. A ma délutáni visszaesés következtében azon dolgozunk, hogy helyreállítsuk a tegnap elért eredményeket” – írták. Azt is bejelentették, hogy kénytelenek voltak „elhalasztani az új ranglistás játékot, és egy későbbi időpontban fogják elindítani.

 

Az Apex Legends már játszható

 

A Respawn Entertainment a tipikus tartalmi javítással szerette volna frissíteni a játékot. Ám az egyik probléma, amivel sok játékos szembesült, az volt, hogy minden tartalom és haladás elveszett a fiókjukon. A helyreállításra az érintetteknek még várniuk kell. Így elvesztették a Battle Pass-jukat, a rangjukat és még sok minden mást is. Szerencsére mindez hamarosan javításra kerül, és a szerverek jelenleg újra működnek. Mindez különös időben történik, hiszen a játék egy hivatalos verseny kellős közepén volt éppen.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu