Far Cry 7: az Ubisoft árulhatta el véletlenül, hogy már készül a játék?!

A Ubisoft egyik kanadai stúdiójának állásajánlata egy „Far Cry-projektet” említ, ami erősíti a Far Cry 7-et megszellőztető pletykákat.

 

 

A Far Cry 6 megjelenése óta már majdnem 3 év telt el. A Ubisoft jó pár hónapja izgalmas frissítésekkel és bővítésekkel támogatja a játékot. A cég azonban nemrég búcsút intett a Far Cry 6-nak a feltételezett Far Cry 7 pletykái közepette. Vannak arra utaló jelek, hogy a cég továbbra is szeretne játékokat készíteni az egyik legsikeresebb franchise-ában, amely az akciót, az FPS-t és a nyílt világot ötvözi. Íme a legfrissebb, napvilágot látott hírek.

Ahogy arról először a PCGamesN számolt be, a Ubisoft egyik kanadai stúdiójának (Toronto, Montreal és Sherbrooke) állásajánlatában a részletek között egyértelműen szerepel egy „Far Cry projekt”.

További részleteket nem osztottak meg erről a játékról. Ám az álláshirdetés felsorolja azokat a szerepköröket, amelyekre a Ubisoftnak szüksége van: társproducer, játéktervezési csoportvezető, művészeti csoportvezető vagy programozási csoportvezető. Ebből egyértelművé válik, hogy a játék még csak a gyártás előtti szakaszban van, és nem teljes fejlesztés alatt.

Ennek oka, hogy ezek a pozíciók inkább a projekt menedzseléséhez, mint a videójáték fejlesztési folyamatához kapcsolódnak. Ugyanakkor már hónapokkal ezelőtt felröppentek olyan pletykák, hogy a Far Cry 7 már fejlesztés alatt áll. Ám úgy tűnik, hogy nem ez az egyetlen játék, amit a Ubisoft készít a saga számára. Hiszen Tom Henderson szerint a cég egy többjátékos projekten (Project Maverick) is dolgozik. Ez a tervezet egy extrakciós lövöldözős játék lenne. Olyan mechanikákkal bírna, mint a permanens halál, szerződések, leltárrendszer és még sok más.

 

További részletek a Far Cry 7-ről

 

Mindeközben a franchise következő, sorszámozott FPS-ének részleteiben elmélyedve már hónapokkal ezelőtt beszámoltunk arról, hogy az új Far Cry kezd formát ölteni. A Ubisoft legnagyobb remake-je, a Splinter Cell mögött álló csapat fejleszti állítólag.

A Far Cry 7-re (Project Blackbird) fókuszálva az Insider Gaming arról számolt be, hogy a Ubisoft szakíthat a status quóval, és egy nem lineáris kalandjátékot választ.

A forgatókönyv állítólag az lesz, hogy egy gazdag család tagjaivá válunk, akiknek tagjait elrabolja egy szekta. Az akció ürügye az, hogy a játékos által választott sorrendben annyi családtagot kell megmentenünk, amennyit csak akarunk. Mindezt nehezíti, hogy a játék 24 órán keresztül, valós időben játszódik. Az idő ellenünk dolgozik, és a megmentett emberektől függően alternatív befejezések is lesznek. Utolsó simításként a Ubisoft bevezetne egy kihallgatási mechanikát is, hogy több részletet tudjunk meg elrabolt családtagjainkról. Azonban az ellenség hazudhat, elfuthat, vagy egyszerűen csak hallgathat. Meg kell várnunk, hogy igazak-e mindezek a hírek Tom Henderson részéről.

Forrás: PCGamesN, Ubisoft

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu