Rengeteg Call of Duty-csalót tilt ki napi szinten is az Activision Blizzard

A hétvége során rengeteg fiókot függesztett fel a már a Microsoft birtokában levő kiadó, ami minden lehetséges módon igyekszik megakadályozni a Call of Duty-ban történő csalásokat.

 

A hétvége során több mint 27 ezer fiók lett felfüggesztve, ami ugye napi szinten is közel tízezernek felel meg. A cég szerint a jobb érzékelőrendszerek, továbbá a friss biztonsági frissítések nagyban segítik a csalás ellen fellépő fejlesztőket, hogy kiszűrjék a kártevőket, és mivel folytatólagos az ezzel kapcsolatos fejlesztés, fel kell készülni arra, hogy a későbbiekben további kitiltási hullámok fognak történni. A legutóbbi ilyen hullám a Call of Duty: Modern Warfare III és a Call of Duty: Warzone harmadik szezjonjának kezdete miatt történt, és erre az időszakra időzített az Activision Blizzard egy ingyenes többjátékos periódust is, ami április 4-étől 8-áig tartott.

A Call of Duty: Modern Warfare III és a Call of Duty: Warzone harmadik szezonja hat új 6v6 többjátékos pályával fog bővíteni. Ezek közül négy már elérhető, a másik kettő pedig a szezon folyamán csatlakozik a játékokhoz. A Call of Duty: Warzone harmadik szezonjának nagy újítása egy régebbi pálya, a Rebirth Island újra elérhetővé tétele, ráadásul a Resurgence mód is megérkezett. Ebben a játékosok respawnolhatnak, ha legalább az egyik csapattársuk még életben van. A Zombies egy új sztoriküldetést, egy új Dark Aether Riftet, illetve egy új Warlordot (Rainmaker: tüzérségi és robbanékony szerekre szakosodott) hozott magával.

Egy Call of Duty: Modern Warfare III-as adatbányász nemrég talált egy olyan többjátékos pályát, ami még be sincs jelentve. Ennek a neve Get High, és nem egy hagyományos pályának tekinthető. Vaporwave környezettel rendelkezik, és parkour alapú játékmenettel bír, és a cél az, hogy a játékosok a lehető leghamarabb fel tudjanak mászni a tetejére, így ez inkább egy új játékmód egyik új pályájának hangzik.

Vajon hány fiókot tiltottak ki eddig összesen?

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu