Iron Man: a Motive játékát egyhamar nem fogjuk látni!

Hiába mondja az Electronic Arts, hogy a Motive (akiktől legutóbb a Dead Space Remake-et láthattuk) viszonylag jól halad az Iron Man fejlesztésével, egy olyan posztban esett szó erről, ami ennek ellenkezőjét mutatja.

 

A poszt címe mindent elmond: a Motive a Battlefieldhez csatlakozik. Tehát egy újabb stúdiót állított rá az Electronic Arts a belső nézetes lövöldözős játékának új részére. Erről Patrick Klaus, a Motive stúdióigazgatója beszélt a kiadó weboldalán: „Büszkén osztok meg további híreket arról, hogyan tartjuk fenn hosszú távú stratégiánkat, amely szerint két világszínvonalú játékcsapat fejleszti egymás mellett a projekteket. A legutóbbi frissítésemben arról beszéltem, hogy a stúdió fontos fejlődési időszakon megy keresztül; minden eddiginél több módon fektettünk be embereink fejlesztésébe, és javítottuk a munkaterületeinket, hogy a csapatok a lehető legteljesebb mértékben együttműködhessenek, és a lehető legjobb játékot nyújthassák. Ez a fejlődési és felemelkedési időszak ma folytatódik: a Motive fejlesztőinek egy csoportja csatlakozik a Criterion, a DICE és a Ripple Effect tehetséges csapataihoz, hogy tovább folytassák a Battlefieldben rejlő teljes potenciál felszabadítását.

A Dead Space Remake-et megvalósító rendezők, Philippe Ducharme és Roman Campos-Oriola a Motive-nál egy csapatot alkotnak, amely a Battlefield stúdiókkal együtt dolgozik majd világszerte, hogy megalkossák a franchise következő állomását: egy univerzumot, amely a többjátékos és az egyjátékos élményeket egyaránt magában foglalja. A történetmesélés, a magával ragadó csaták és a Frostbite engine-en való fejlesztés terén szerzett, bizonyított szakértelmük egyedülálló módon segíti a Vince Zampella és Byron Beede által vezetett Battlefield vízió továbbfejlesztését.

Ezzel párhuzamosan az Iron Man projektünk fejlesztése is folytatódik Olivier Proulx (felelős producer) és Ian Frazier (kreatív igazgató) vezetésével. A csapat idén kiválóan haladt, elérve egy fontos belső mérföldkövet, és szilárd alapot teremtve az előttünk álló útra. Az Iron Man fontos prioritás a Motive számára, és nagyon büszke vagyok az eddig elvégzett munkára,” írta Klaus.

Szóval a Motive nem tud 100%-osan az Iron Manre koncentrálni, mert a Ridgeline Games bezárása után (ez volt a Halo társalkotójának, Marcus Lehtónak a stúdiója, és neki semmi pozitív mondanivalója nincs a kiadóról!) most őket állította rá az IP-re az Electronic Arts. Kár érte…

Forrás: PCGamer (), Electronic Arts (https://www.ea.com/ea-studios/motive/news/motive-joins-battlefield-update-from-patrick-klaus-gm)

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu