Egy imádott franchise rengeteg játéka távozik hamarosan a PlayStation Plus kínálatából!

A PlayStation Plus Game Catalogue (azaz a PlayStation Plus Extra és a PlayStation Plus Premium előfizetői számára elérhető kínálat) májusban több mint két tucat játéktól köszön el, és köztük hét olyan cím van, ami ehhez az IP-hez kapcsolódik.

 

A Twitteren @Genki_JPN közölte, illetve a VGC is megerősítette, hogy a PlayStation Plus kínálatának Last Chance to Play (utolsó esély a játékra) listáján nem kevesebb mint HÉT játék van, ami a Final Fantasy franchise-hoz kötődik. Azaz: a Square Enix IP-je hamarosan ki fog lépni a játékkatalógusból, így azokat a távozás pillanata után csak akkor érhetjük el, ha megvásároljuk őket, így nem lesz elegendő egy PlayStation Plus Extra/Premium előfizetés hozzá. A hét Final Fantasy játék amúgy ezek lennének: Final Fantasy VII, Final Fantasy VIII Remastered, Final Fantasy IX, Final Fantasy X/X2 HD Remaster, Final Fantasy XII: The Zodiac Age, Final Fantasy XV: Royal Edition, World of Final Fantasy.

A játékok május 21-én fognak elköszönni a Sony szolgáltatásától. A további távozó játékok között ott van még a Last Stop, a The Messenger, a My Friend Pedro, az I Am Dead, az Absolver, vagy a The Artful Escape. De miért nem tudja a Sony közvetlenül, a PlayStation Blogon közölni a távozó játékokat? Miért kell ennek így utánajárni? Nem eladási adatokról van szó (például a PlayStation VR2 esetében néma csend van).

A PlayStation Plus Extra/Premium kínálata a minap frissült, így például a Dave the Diver, a The Crew 2, a Deliver Us Mars, vagy a Lego Marvel’s Avengers várja az előfizetőket, hogy csak néhány példát említsünk. A csak a PlayStation Plus Premium előfizetőknek biztosított PlayStation Plus Classics Catalogue az Alone in the Dark: The New Nightmare-t, a Star Wars Rebel Assault 2-t, illetve a MediEvilt kapta meg.

Úgyhogy aki szereti a Final Fantasy-t, még van egy hónapja bepótolni mindezt.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu