Xbox Game Pass: a 2024 áprilisi második frissítés

A Microsoft mostani frissítése nem tűnik olyan kimagaslónak mint amit március végén követett el a redmondi cég, amikor is a Diablo IV fellépett a szolgáltatásra (és mivel az Activision Blizzard is a Microsoft alá tartozik, ezt lényegében ingyen megtehették).

 

Már elérhető a Harold Halibut (Xbox Series, PC, felhő; friss megjelenés, azaz Game Pass-rajt). Április 17-én, azaz ma jön az Orcs Must Die! 3 (konzol = Xbox Series, Xbox One; PC, felhő). Április 18-án jön az EA Sports NHL 24 (konzol; EA Play = Xbox Game Pass Ultimate előfizetés kell hozzá), április 23-án az Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes (konzol, PC, felhő; Game Pass-rajt), 25-én az Another Crab’s Treasure (konzol, PC, felhő; Gmae Pass-rajt), 26-án a Manor Lords (PC; Game Preview – még fejlesztés alatt áll; Game Pass-rajt), 30-án pedig a Have a Nice Death (konzol, PC, felhő).

Az Xbox Game Pass Core tagoknak (ez volt korábban az Xbox Live Gold előfizetés) április 23-án három további játék érkezik: a Deep Rock Galactic, a Superhot: Mind Control Delete, illetve a Wreckfest. Három DLC, játékfrissítés lett a Microsoft által megemlítve. Az Ark: Survival Ascended megkapta a Scorched Earth frissítést, a Conan Exilesban az Age of War 4. fejezete taálható, a Groundedben pedig a Fully Yoked keltheti fel a figyemet. Van két Xbox Game Pass Ultimate Perk is. Mind a kettő MMO-s. A Fallout 76-ban a Vault 33 Survivor Kit jár az előfizetőknek, a The Elder Scrolls Online-ban pedig a 10th Anniversary Edition Pack #1 érhető el.

Végezetül essen szó az április 30-án távozó játékokról is, amiket 20%-os kedvezménnyel meg is lehet vásárolni, hogy később is elérhetőek maradjanak. Ezek a játékok búcsúznak a Game Passtól: 7 Days to Die (konzol, PC, felhő), Besiege (konzol, PC, felhő), EA Sports NHL 22 (konzol), Loot River (konzol, PC, felhő), Pikuniku (konzol, PC, felhő), illetve Ravenlok (konzol, PC, felhő).

A semminél ez is több.

Forrás: Gematsu, Microsoft

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu