Lehet, hogy mégis Henry Cavill alakíthatja majd legközelebb James Bondot?! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Henry Cavill még mindig nyitott arra, hogy eljátssza a 007-est, annak ellenére, hogy úgy gondolja, „talán már túl öreg”.

 

 

Henry Cavill továbbra sem zárja ki annak lehetőségét, hogy James Bondot játssza a franchise közelgő 26. filmjében. Az, hogy ki alakítja majd a következő James Bondot, jelenleg az egyik legnagyobb kérdés a filmrajongók fejében. Aaron Taylor-Johnsonnak állítólag márciusban hivatalosan is felajánlották a szerepet. Ám nyilvánosan még nem fogadta el.

Ezért azt, hogy melyik színész fogja alakítani az ikonikus brit kémet, ismét csak találgatni lehet, beleértve Cavillt is.

Úgy tűnik, Cavill legalább annyit tud, mint mi mindannyian a következő 007-es sorsát illetően. A The Rich Eisen Show-ban a The Ministry of Ungentlemanly Warfare népszerűsítése kapcsán Cavill kijelentette, hogy még mindig érdeklődik a szerep iránt. Az esetleges Bond-szerepéről Cavill így nyilatkozott: „Fogalmam sincs. Csak a pletykákból tudok kiindulni. Ugyanazok az információim, amik neked is vannak. Talán már túl öreg vagyok. Talán nem. Barbara Broccolitól és Mike Wilsontól függ, és majd meglátjuk, mik a terveik.”

Cavill megjegyzése, miszerint túl öreg, lehet, hogy egy finom utalás arra, amikor anno először próbálkozott a szereppel.

Mielőtt Daniel Craig megkapta a szerepet, és újra feltalálta a karaktert, az egykori Superman-sztár erős esélyes volt a szerepre Martin Campbell Casino Royale című filmjében. Cavill azonban akkor még csak 22 éves volt. Az Expressnek adott nemrégiben megjelent interjújában Campbell azt mondta, Cavill „túl fiatal volt”.

A James Bond szereposztása ismét a levegőben lóg, és az internet lángol a pletykáktól. A Majomember című rendezői debütálása sikere után sok rajongó szeretné, ha Dev Patel alakítaná a következő James Bondot. Cillian Murphy is a rajongók egyik kedvence, miután Oscar-díjat nyert Christopher Nolan Oppenheimer című filmjében nyújtott alakítását követően.

 

Henry Cavill következő karakterét James Bond inspirálta

 

Rich Eisennek nyilatkozva Cavillt a Guy Ritchie legújabb blockbusterében, a The Ministry of Ungentlemanly Warfare-ben játszott közelgő szerepéről kérdezték. A filmben Gus March-Phillips kapitányt alakítja, aki a Különleges Műveleti Vezetőséget (Special Operations Executive, röviden SOE) vezeti. A csapat feladata a náci tengeralattjáró-műveletek szabotálása volt a második világháború alatt (sok más mellett). Az igaz történet megelőzte Ian Fleming James Bond-regényeit, és Cavill karaktere valójában James Bond ihletője volt.

Eisen azzal viccelődött, hogy James Bond ihletőjének eljátszása előnyt jelenthet Cavillnek a többi színésszel szemben a casting során, amire Cavill így válaszolt: „Igen. Ez jó első lépésnek tűnik, nem igaz?”.

Ian Fleming tagja volt a Különleges Műveleti Csoportnak (a filmben Freddie Fox alakítja). Történeteit a csapat által végrehajtott küldetések alapján írta. A James Bond-regények számos párhuzamot mutatnak a SOE által végrehajtott küldetésekkel. A legjelentősebb „M” karaktere, akinek becenevét közvetlenül Gubbins dandártábornoktól (akit Cary Elwes alakít) vették át, aki Henry Cavill mellett M. néven futott.

A Rotten Tomatoes szerint a The Ministry of Ungentlemanly Warfare jelenleg 82%-os friss értékeléssel rendelkezik, eddig 44 kritikával, ami egészen szép eredmény.

A film a honlapon lenyűgöző 81%-kal debütált, így a kritikai embargó feloldása óta csak nőtt a népszerűsége. Ez jó előjel, mivel várhatóan még több kritika érkezik majd. A legtöbb kritika a pozitív oldalra hajlik, és bár elismerik, hogy a filmnek vannak hibái, a film szereplőgárdáját és az akciójeleneteket emlegetik, mint kiemelkedő elemeket, amelyek szórakoztató élményt nyújtanak.

Forrás: YouTube, Express, Rotten Tomatoes

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu