Kacsa mese volt az IGN híre a The Last Guardianról

Szeretjük mi az IGN-t, meg minden de néha előfordul, hogy teljesen hülyét csinálnak magukból. Miután sikeresen kiposztoltak egy nagy port felkavart „szomorú hírt” a The Last Guardianból, maga Scott Rohde, a PlayStation Sony Worldwide Studios America fejese „lolnoob”-ozta le – persze csak finoman – az IGN-t és a remek hírét. Kerek perec közölte, hogy a The Last Guardiant egyáltalán nem halasztották el, szóval a hír kacsa.

PS4PRO.eu_PlayStation_4_News_PlayStation_4_Reviews_Last_Guardian1

„és én ebéd közben röhögtem a híren. A The Last Guardiant NEM törölték.”

Szóval PlayStation rajongók, vérnyomás vissza, nyugi, lesz itt még The Last Guardian, csak ki tudja, mikor, hiszen már oly régóta készül a The Last Guardian. Mivel alig hallani valamit a projektről, ezért mondjuk nem csoda, ha ennyi rémhír terjeng a leállításról, ez az érem másik oldala.

PS4PRO.eu_PlayStation_4_News_PlayStation_4_Reviews_Last_Guardian6_kacsa2

Nézzük a kacsa hír és tagadásának pozitív oldalát: legalább most már MUSZÁJ lesz a Sony-nak befejeznie, nem igaz? Hiszen ellenkező esetben nagy beégés lesz a nyilatkozat karate vége…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu