Mass Effect: vadonatúj galaxis és hős, a Mako viszont visszatér

A BioWare bejelentette, hogy a Mako az eredeti Mass Effect játékból visszatér a soron következő, új generációs részben.

A Comic-Con 2014 eladáson a BioWare-es elaadó meg is mutatta a híres járművet, hangsúlyozva, hogy sokkal agilisebb lesz, viszont ágyú most már nem lesz rajta.

ps4pro.eu_mako

A Makót sokan kritizálták még az eredeti Mass Effect rajongói közül is, leginkább a jármű gyengén kidolgozott, idegesítő fizikája miatt. Az előadás alatt Mike Gamble biztosította a hallgatókat, hogy ugyanez a probléma többet nem fordul el. „Sokféle fizikát megvizsgáltunk már az új Makóhoz. Egy biztos: mindenképpen törekszünk arra, hogy olyan jól irányítható legyen, amennyire csak lehet. Az elmúlt évek során azért ragadt ránk egy s más.

Az is kiderült még, hogy a játék egy vadonatúj galaxisban játszódik majd. Erről Elizabeth Briggs írónő beszélt, aki azt is megerősítette, hogy az előző rész hősének, Shepardnek már semmilyen hatása sem lesz a történetre.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu