Mortal Kombat X: a Kombat Pack-ról

A Kombat Packról korábban már szó esett – ez tulajdonképpen egy 30 dolláros Season Pass-nak felel meg, de azért nem szúrja ki a NetherRealm a szemünket néhány kosztümmel… hiszen négy új karakterre is lecsaphatunk.
Korábban már szó esett Jason Voorhees-ről, ő az Ultimate Horror Pack-ban lesz, amelyben mellette Vampiress Mileena, Kraken Reptile és Pharaoh Ermac skinek lesznek. Az első Klassic Packban Tanya lesz a játszható karakter, mellette pedig klassic öltözéket kap Kano, Sonya és Liu Kang; a kettesben Tremor, illetve Quan Chi-Jax-Kung Lao tölti be eme szerepeket. A negyedik, a The Predator/Prey pack egy pletyka beigazolódása: a Predator ugyanis tényleg benne lesz a játékban. A pakkban mellette Predator-témájú skint kap Commando Johnny, Infrared Scorpion és Carl Weathers mint Jax.
Ebben amúgy az április 14-étől elérhetővé váló Samurai Pack is benne lesz.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu